Gepubliceerd op 3 januari 2024
Leestijd 5 min.

2024 is begonnen! Bij een nieuw jaar horen goede voornemens. En wat als jouw goede voornemen vernieuwing van het taalonderwijs zou zijn? Stel je voor dat je de mogelijkheid hebt om een frisse wind door je klaslokaal te laten waaien, een nieuwe methode te verkennen en de taalvaardigheden van je leerlingen te versterken. Kortom: van taal een beleving te maken. Zou dat niet een uitstekend begin zijn van het nieuwe jaar?!

Uitprobeerweken Nieuw Nederlands Junior Taal en Spelling

Noordhoff biedt nu de unieke mogelijkheid om een volledig blok van Nieuw Nederlands Junior Taal en Spelling met échte, fysieke methodematerialen gratis uit te proberen. Zo ervaar je niet alleen de hele opbouw van de methode, maar proef je ook de samenhang van Nieuw Nederlands Junior Taal en Nieuw Nederlands Junior Spelling. Tijdens het blok werken de leerlingen aan het eindproduct, waarin alle vaardigheden terugkomen. Met als resultaat: een rap, reisgids of coole vlog.

 

Wat kun je verwachten?

Tijdens de Uitprobeerweken kun jij de methode gratis uitproberen in jouw klas. Speciaal voor jouw leerjaar stellen wij een Uitprobeerblok samen. Wat houdt dit in?

  • Een volledig blok van 4 weken uitproberen met één hele klas naar keuze.
  • Alle échte methodematerialen tot je beschikking.
  • Met meer groepen uitproberen? Dat kan! Voor de overige klassen ontvang je alle materialen in pdf.
  • Toegang tot de online leeromgeving Junior Cloud.
  • Werk aan een eindproduct waarin alle vaardigheden samenkomen.
  • Webinar + praktische tips.
  • Een-op-een-ondersteuning van een methodespecialist in jouw regio.

Meedoen aan de Uitprobeerweken?

De inschrijving voor de Uitprobeerweken is al in volle gang. Het volgende startmoment is 4 maart 2024 (afwijken van deze datum is mogelijk, in overleg). Na je inschrijving nemen we contact met je op. Jouw methodespecialist plant dan samen met jou een afspraak in en helpt je op weg met het materiaal en de software, zodat je goed van start kunt gaan. Meld je snel aan, want er is slecht een beperkte beschikbaarheid.

Enthousiast geworden over de Uitprobeerweken?

Meld je hier aan!