Geschikt voor
Basisschool Kinderopvang
NULL
Gepubliceerd op 28 mei 2020 Leestijd 3 min.

Slim aan de slag

Megaveel opbergboxen en kasten voor een opgeruimde groep

Voordat de zomervakantie begint, wil je je groep weer helemaal op orde hebben. Met handige opbergbakken en -systemen maak je deze opruimklus makkelijk én leuk. Grijp dit moment ook aan om je materialen opnieuw te beoordelen en te ordenen. Niets is zo fijn als overtollige spullen wegdoen. En alles wat je straks weer nodig hebt, krijgt natuurlijk een overzichtelijke plek.

Tips voor een overzichtelijke klas of groepsruimte

  • Eenheid geeft rust en overzicht, dus beperkt het aantal kleuren en -materialen in je ruimte. Transparante en witte opbergbakken passen overal bij.
  • Niet alles hoeft in het zicht. Sommige spullen kun je beter in een kast opbergen. Daarvoor zijn transparante opbergboxen – met of zonder deksel – handig.
  • Laat knutselwerkjes niet wekenlang aan de muur hangen, maar vervang ze regelmatig voor nieuwe. De oude werkstukjes berg je zolang op in een bak of je geeft ze mee naar huis.
  • Overal verschillende opbergbakken staat rommelig. Kies liever voor één soort, bijvoorbeeld allemaal in 1 kleur of in 1 vorm.
  • Wil je beschreven etiketten op je opbergbakken plakken, kies dan ook voor eenheid: 1 maat en 1 stiftkleur.

Waarvoor ga je deze Sigma opbergboxen gebruiken, in de kast of in het zicht? Het kan allebei, want ze hebben een prima uitstraling. Handig zijn de uitgespaarde handgrepen en de los verkrijgbare transparante deksels.

Deze transparante, stapelbare opbergbox is ideaal voor opruimen, sorteren en opslaan. Het deksel zet je veilig vast met een beugel. Kies uit 3 formaten met een inhoud van 18, 35 en 64 liter.

Of je nu werkt met iPads, Chromebooks of laptops, aan het einde van de schooldag wil je ze veilig opbergen en opladen. Voor elke type en elke hoeveelheid is er een passende koffer of kar.

Van deze oerdegelijke universele opbergbakken kun je er niet genoeg hebben. Je stapelt 10 stuks moeiteloos op elkaar. Ze zijn er in verschillende formaten, met of zonder deksel. Ideaal voor in een opberghok of -kast.

Superhandig voor hobby- en knutselspullen, deze transparante 22 liter box met inzetbakje en deksel! Dankzij de veilige sluitclips is de box ook heel goed te gebruiken als EHBO-doos of gereedschapskist.

Deze prachtige, beukenhouten opbergkisten zijn een verrijking van je interieur, dus zet ze mooi in het zicht. De hippe kratjes zijn er in 5 kleuren en 2 formaten.

Sleutels, pennen, telefoon en paperclips slingeren vaak overal rond. Leg ze in de  MyBox van Leitz, dan ziet je bureau er altijd opgeruimd uit. Je hebt keuze uit veel formaten en uitvoeringen.

Flex kasten stel je helemaal naar je eigen wensen samen. Ze zijn 96 cm hoog en je kunt er 2 op elkaar stapelen. De diepte is 52 cm. Verder heb je veel keuze in breedtematen en kleuren. Zelfs deuren, plinten en wielen worden in verschillende kleuren geleverd.

De geleiders krijg je erbij, de Gratnell lades zijn los verkrijgbaar. Ook hiervoor is de keuze ruim: 10 kleuren en 3 hoogtematen.

Wil je nog meer kasten bekijken? We hebben hieronder drie toppers voor je uitgelicht: 

  • Applaus voor de Klapkast

Voor de compacte, verrijdbare Klapkast ze krijg je de handen op elkaar. Verkrijgbaar in beuken  of ahorn, met keuze uit 3 verschillende deuren: wit, naturel of krijtbord.

  • Multifunctionele kast

Peuterspeelzaal in de ochtend, BSO in de middag. Dat kan een rommelig interieur opleveren.

Maar niet wanneer je voor één mooie, multifunctionele kast kiest, waarin beide groepen hun eigen afdeling hebben.

  • STEAM kasten

Speciaal voor het netjes opbergen van en werken met  STEAM materialen, is er een praktische serie STEAM kasten: een hoge kast voor de grote kinderen, een lage voor de kleintjes. Door de opgehoogde zijden van het bovenblad, vallen de kleine STEAM materialen – zoals Lego Education, K’nex en Twickto – er niet snel af.

Wist je dat wij je kunnen helpen met de inrichting van je interieur? Onze Klantenservice (088 410 10 20) of je accountmanager vertelt je er graag meer over!