Materialen hebben een grote impact op de ontwikkeling van jonge kinderen. Niet alleen het soort ontwikkelingsmateriaal, maar ook de huidige staat van het product. Producten gaan nou eenmaal niet eindeloos mee en zijn op een gegeven moment aan vervanging toe. Geen tijd om dit allemaal zelf in kaart te brengen? Wij hebben de oplossing.

Het gemak van een scan

In een klas of kinderopvang zijn vaak een grote hoeveelheid ontwikkelingsmaterialen te vinden. Deze materialen zijn niet altijd meer helemaal volledig en van de beste kwaliteit. Daarom is het belangrijk om van tijd tot tijd alle ontwikkelingsmaterialen door te nemen en te inventariseren wat er aan vervanging toe is. Zo zorg je er als school of kinderopvang voor dat alle ontwikkelingsgebieden van het jonge kind goed vertegenwoordigd zijn in je materialen.

Bij de Rolf groep gaan we nog een stapje verder. We kijken samen welke ontwikkelingsmaterialen aansluiten bij de visie van jouw school of kinderopvang. Zo kunnen we een pakket op maat samenstellen voor jou. Zodat jullie elke dag weer het beste uit het jonge kind kunnen halen.

Ontdek hoe we dat mogelijk maken