Gepubliceerd op 24 november 2020 Leestijd 2 min.
Geschikt voor
Basisschool Kinderopvang
NULL
Gepubliceerd op 24 november 2020 Leestijd 2 min.

Lotjes Wereld

Creëer meer sfeer in jouw groep met de Rolf keukenlijn

Wie weet heb jij de volgende masterchef van Nederland in jouw groep! Met het fornuis van de Rolf keukenlijn kunnen de kinderen hun skills verbreden op gebied van bakken, braden en koken. Handen wassen, voedsel schoonspoelen of de eitjes afgieten. Dit keukenblok is ideaal om uren speelplezier mee te beleven. Uiteraard is de Rolf keukenlijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen.

Creëer meer sfeer

Als pedagogisch medewerker of leerkracht in de onderbouw weet je: themahoeken zijn ultieme speel- en leerplekken voor jonge kinderen. Hier creëer je de rijke speel- en leeromgeving die kinderen uitdaagt om over een bepaald onderwerp – zoals bouwen, verzorgen, boodschappen doen of eten en drinken – alles te leren.

   

Wat leren de kinderen door de Rolf keukenlijn?

Door thuissituaties na te spelen in de huishoek leren kinderen veel over het dagelijkse leven. Van boodschappen doen, eten klaarmaken en tafel dekken tot opruimen en schoonmaken. Het spel ontwikkelt zich van naspelen/nabootsen en een eenvoudig solitair rollenspel tot echt samenspelen – dus overleggen over het spel, naar elkaar luisteren en begrijpen wat andere kinderen willen.

Om een nieuwe impuls te geven aan de huishoek hebben we de afgelopen tijd een nieuwe kwalitatief sterke keukenlijn ontwikkeld voor de kinderopvang en onderbouw. We zijn benieuwd wat jullie ervan vinden.

Meer weten?

Meer weten over de Rolf keukenlijn? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Enthousiast geworden over de Rolf keukenlijn? Bestel hem nu in onze webshop!