Gepubliceerd op 5 maart 2020
Leestijd 3 min.

Iedereen gaat graag vooruit in z’n werk. Jij ook. Maar wat kán en wil je? En wat heeft de kinderopvang waar je werkt nodig? Met de talentscan ‘Van beeld naar beter’ breng je al je talenten en competenties in beeld. Je ziet waar je al sterk in bent en waarin je je nog verder kunt ontwikkelen.

beeld naar beter

Voordat je werkgever investeert in scholing, wil hij of zij natuurlijk eerst een goed beeld hebben van de talenten en competenties die je al in huis hebt. Wat kunnen jij en je collega’s al goed, en wat is er individueel en op teamniveau nog meer nodig?

Helder rapport over competenties

De wetenschappelijk beproefde scan ‘Van beeld naar beter’  maakt een exacte analyse van de competenties van individuele medewerkers én van het volledige team van jouw kinderopvang. De scan geeft daarnaast ook antwoord op de vraag welke competenties ontbreken of aangescherpt kunnen worden. Alle bevindingen komen in een helder rapport te staan.

Geen geld verspillen aan nutteloze trainingen

Met dit rapport kan de werkgever strategische beslissingen nemen op het gebied van personeelsmanagement, scholing en coaching. De adviseurs van de Rolf groep helpen daarbij: door samen te kijken naar de bestaande scholings- en ontwikkelingsplannen en naar de mogelijkheden om de vakbekwaamheid verder te verhogen. Zo wordt er geen tijd en geld verspild aan trainingen die niet nodig zijn.

Meer weten? Bekijk de brochure en/of stuur een mail naar academies@derolfgroep.nl.