Gepubliceerd op 8 juni 2023
Leestijd 5 min.

Hoe fijn is het als je nú al tijd kan besparen voor schooljaar 2023-2024? Dat kan met Momento! We geven je 3 tips om het nieuwe schooljaar met tijdwinst te beginnen.

Tip 1: Zet jouw digitale klassenmap en planning alvast klaar

Is jullie schoolkalender voor het nieuwe schooljaar al vastgesteld en heb je dezelfde groep? Mooi, dan kun je nu al starten met het maken van jouw digitale klassenmap en de planning.

Tip 2: Plan direct voor je collega’s

Zijn jullie studie- thema- of toetsdagen voor het nieuwe schooljaar al bekend? Voeg dit dan voor al jouw groepen of alle groepen binnen de school toe. Dat is heel handig, want dan hoeven jouw collega’s deze dag niet ook te plannen.

Tip 3: Houd al je notities op 1 plek

Weg met rondslingerende post-its! In Momento voeg je heel eenvoudig digitale notities en observaties toe op de gewenste plek in de planning of bij een leerling. Zo maak je het werk voor jezelf en voor jouw duo-collega een stuk gemakkelijker!

Zelf het gemak van Momento ervaren?

Momento is gratis beschikbaar voor alle scholen in Nederland. Ga aan de slag in de nieuwe omgeving. Je vindt de nieuwe Momentoknop in Basispoort. Hulp nodig? Neem contact met ons op voor het plannen van een demo.

Vraag een demo aan

Ook interessant voor jou