Direct contact?
Philippe de Kort
Neem contact op Philippe de Kort
Neem contact op

Als school of bestuur loop je soms tegen een vacature aan die snel of tijdelijk moet worden opgevuld. Denk bijvoorbeeld aan een directielid of bestuurder die met zwangerschapsverlof gaat of een interne begeleider die uitvalt in verband met ziekte. Het laatste waar je op zit te wachten, is dat het erg lang duurt voor je een geschikte vervanger in huis hebt. Hierbij helpen we je graag!

Onze interim-pool biedt tijdelijke of langdurige vervanging voor verschillende functies in jullie organisatie (Interim Directeur, Interim Bestuurder, Interim Interne Begeleider). Wij geloven erin dat de beste oplossingen beginnen bij de gedeelde liefde voor het onderwijs en de gedrevenheid om iedere dag het beste uit ieder kind te halen. Laat ons meedenken en helpen in oplossingen, voor de vraagstukken die spelen binnen jullie organisatie.

Ben je op dit moment op zoek naar een interim professional?

Neem contact op

Onze Interim Professionals in het onderwijs

  • Interim Bestuurder onderwijs
  • Interim Directeur onderwijs
  • Interim Interne Begeleider
Hart voor leren

Expertise in het onderwijs

Hart voor leren

Groot netwerk van scholen en besturen

Hart voor leren

Persoonlijke begeleiding van Philippe

Hoe kunnen onze interim professionals jou helpen?

Onze interim-pool bestaat uit interimmers met kwalitatief goede expertise en uitgebreide ervaring. Van Interim Directeuren, Interim Bestuurders tot aan Interim Interne Begeleiders. We blijven ons altijd verdiepen en doorontwikkelen en we delen onze opgedane kennis. Op die manier kunnen we samen met jou een leven lang blijven leren. We geloven in de eigen kracht van de professional en moedigen je aan om deze kracht in te zetten. Vanuit deze visie kunnen jullie ook na de interim-periode weer op goede voet verder.

Onze interim professionals hebben uitgebreide ervaring met veranderprocessen. Ze zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van structuur, het positioneren van een team en de school en ze kunnen mensen enthousiasmeren en verbinden aan processen. Ook het terugbrengen van rust en orde en het optimaliseren van ouderbetrokkenheid zijn sterke punten. Neem snel contact op om te bespreken hoe we elkaar verder kunnen helpen! Wij zullen zo snel mogelijk reageren en – indien beschikbaar – een passende interim professional aan je voorstellen.