Gepubliceerd op 11 maart 2021
Leestijd 2 min.

De leerspellen van Loco bestaan al meer dan 50 jaar, maar zijn nog steeds razend populair. Zwijsen, de nieuwe licentienemer van Loco voor Nederland en Vlaanderen, bracht onlangs een compleet nieuwe lijn Loco leerspellen uit.

  • Sluit 100% aan bij school
    De nieuwe Loco leerspellen werden ontwikkeld in nauwe samenwerking met de didactisch experts van Zwijsen. Wat kinderen leren in de methode, oefenen ze met Loco!
  • Zelf spelen en nakijken
    Dankzij het unieke spelsysteem kunnen kinderen zelfstandig aan de slag met Loco. Ze controleren zelf of ze de opdrachtjes goed hebben gedaan.
  •  Loco groeit met je mee
    Voor elk kind is er een passende editie van Loco. Loco bambino is er voor de allerjongsten vanaf 3 jaar, voor kinderen tussen de 4 en 7 jaar is er Loco mini, en Loco maxi is geschikt voor kinderen van 7 tot 9 jaar.
Loco
Jongetje met Loco mini rompompom
Loco

Oefenen met de leerdoelen van school

Loco is er voor elke leeftijd en voor verschillende vaardigheden. Zoals het ontdekken van kleuren en vormen, de eerste kennismaking met letters en cijfers, leren lezen en leren rekenen. Zwijsen verbindt bekende merken zoals Uk & Puk, nijntje, Rompompom en Veilig leren lezen aan inhoudelijk sterke spellen die 100% aansluiten bij school. Op deze manier ontwikkelen kinderen zich nog verder op een leuke en ontspannen manier, op school én thuis.

Ben jij benieuwd naar alle Loco Bambino leerspellen?

Bekijk het complete Loco Bambino assortiment in de webshop

Ben jij benieuwd naar alle Loco Mini leerspellen?

Bekijk het complete Loco Mini assortiment in de webshop
Loco Leerspellen

Loco Leerspellen