Gepubliceerd op 10 juni 2022
Leestijd 3 min.

Kennis bijspijkeren of even opfrissen? Volg een (digitale) opfristraining of starterstraining! Met alle verschillende tools, systemen en lesmethoden kan het soms even gaan duizelen. Een gebruikerstraining is hierbij een handige manier om snel je kennis bij te schaven. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees snel verder voor een greep uit ons trainingsaanbod.

Een greep uit onze trainingen

 • Gebruikerstraining ZuluConnect 
  De veelzijdige digitale leer- en werkomgeving ZuluConnect is dé centrale oplossing voor jou en je leerlingen in het dagelijks werk op school. Gebruik jij eigenlijk al alle mogelijkheden van ZuluConnect? Of zijn er nieuwe leerkrachten of invallers die binnenkort op jouw school met ZuluConnect aan de slag gaan? Volg dan deze gebruikerstraining. Tijdens de training staan wij stil bij alle functionaliteiten die ZuluConnect te bieden heeft. Daarin gaan we interactief aan de slag om te zorgen dat je al de volgende dag optimaal kunt werken met ZuluConnect in jouw klas. 
 • Apple – training iPad beheer met Jamf School 
  Werkt jouw school met iPads en maak je al gebruik van Jamf School? De gebruiksvriendelijke webinterface van Jamf helpt jou bij het beheer van alle iPads in de klas. Denk aan het instellen van onder andere te gebruiken websites, apps, de camera en nog veel meer. Tijdens de Jamf training op 30 augustus leer je hoe je zelf de jaarovergang in Jamf regelt. 
 • Apple – lestoepassing en verdieping 
  Benieuwd hoe je de iPad effectief kunt gebruiken in jouw lessen? De iPad is het perfecte device voor het geven van creatief onderwijs waarbij kinderen beter leren samenwerken en oplossingsgericht leren denken. Dit zijn belangrijke vaardigheden in de ontwikkeling van kinderen. Benieuwd hoe je de iPad slim kunt inzetten in de klas? Neem dan contact op met Eveline Kaleveld via eveline.kaleveld@derolfgroep.nl. Eveline is gecertificeerd Apple Authorised Education specialist en vertelt je hier graag meer over. 
 • Awareness trainingen (op maat)
  Op basis van resultaten van simulaties, bijvoorbeeld een phishing-aanval, kunnen we trainingsmodules op maat uitrollen. Neem alvast de eerste stap in de bescherming van je omgeving: de E-mail Threat Scan.

Interesse in een training of wil je meer weten?

Neem contact op met jouw Sales Consultant ICT of bel met onze infodesk via de button.

Neem contact op