Gepubliceerd op 10 juni 2022
Leestijd 3 min.

Kennis bijspijkeren of even opfrissen? Volg een (digitale) opfristraining of starterstraining! Met alle verschillende tools, systemen en lesmethoden kan het soms even gaan duizelen. Een gebruikerstraining is hierbij een handige manier om snel je kennis bij te schaven. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees snel verder voor een greep uit ons trainingsaanbod.

Een greep uit onze trainingen

 • Training Microsoft 365 voor de leerkracht 
  Tijdens deze training doe je als (nieuwe) leerkracht kennis en ervaring op met SharePoint en Microsoft Teams. Je leert hoe je bestanden kunt opzoeken, opslaan, openen en kunt delen met jouw collega’s. Daarnaast leer je hoe je in Teams samenwerkt met jouw collega’s en leerlingen. Kortom een geschikte basis vaardigheidstraining waarin je snel vertrouwd raakt in de Microsoft 365 omgeving!
 • Gebruikerstraining ZuluConnect 
  De veelzijdige digitale leer- en werkomgeving ZuluConnect is dé centrale oplossing voor jou en je leerlingen in het dagelijks werk op school. Gebruik jij eigenlijk al alle mogelijkheden van ZuluConnect? Of zijn er nieuwe leerkrachten of invallers die binnenkort op jouw school met ZuluConnect aan de slag gaan? Volg dan deze gebruikerstraining. Tijdens de training staan wij stil bij alle functionaliteiten die ZuluConnect te bieden heeft. Daarin gaan we interactief aan de slag om te zorgen dat je al de volgende dag optimaal kunt werken met ZuluConnect in jouw klas. 

Volg nu een van deze 2 trainingen en betaal geen € 775,- maar slechts € 499,-* vrijgesteld van btw!

Neem contact op met jouw Sales Consultant of bel 088-4101020. *Geldig tot 1 oktober 2022.

Neem contact op
 • Apple – training iPad beheer met Jamf School 
  Werkt jouw school met iPads en maak je al gebruik van Jamf School? De gebruiksvriendelijke webinterface van Jamf helpt jou bij het beheer van alle iPads in de klas. Denk aan het instellen van onder andere te gebruiken websites, apps, de camera en nog veel meer. Tijdens een Jamf training leren we je alles over het gebruik. De training is op maat en daardoor zowel relevant voor onervaren als ervaren medewerkers. 
 • Apple – lestoepassing en verdieping 
  Benieuwd hoe je de iPad effectief kunt gebruiken in jouw lessen? De iPad is het perfecte device voor het geven van creatief onderwijs waarbij kinderen beter leren samenwerken en oplossingsgericht leren denken. Dit zijn belangrijke vaardigheden in de ontwikkeling van kinderen. Benieuwd hoe je de iPad slim kunt inzetten in de klas? Neem dan contact op met Eveline Kaleveld via eveline.kaleveld@derolfgroep.nl. Eveline is gecertificeerd Apple Authorised Education specialist en vertelt je hier graag meer over. 

Interesse in een training of wil je meer weten?

Neem contact op met jouw Sales Consultant ICT of bel met onze infodesk via de button.

Neem contact op