Gepubliceerd op 10 april 2020
Leestijd 2 min.

Als leerkracht is het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen. Professionaliseren kan heel effectief door online te leren! Je kiest zelf de plaats en tijd om aan de slag te gaan. Gewoon vanuit huis, aan de keukentafel, kun je een E-learning volgen wanneer het jou het beste uitkomt.

Volg de E-learnings via KlasMastr

KlasMastr is de plek waar je werkt aan je eigen ontwikkeling. Dit leerplatform is speciaal ontworpen voor leerkrachten en pedagogisch medewerkers. In KlasMastr vind je E-learnings, fysieke trainingen en nog veel meer.

Lees meer over KlasMastr >

  • Waarom doe je zo?! Omgaan met kinderen van 0 tot 13 jaar.

Vind jij het ook wel eens lastig om het gezellig te houden met de kinderen, als ze voortdurend confrontaties aangaan? Of stellen de kinderen je geduld op de proef, terwijl je juist samen met ze aan de slag wilt om ontwikkelingsdoelen te bereiken? Volg dan de nieuwe e-learning ‘Waarom doe je zo?! – omgaan met kinderen van 0 tot 13 jaar’. Je krijgt inzicht in normaal gedrag en in je eigen handelen als professional. Je leert hoe positieve communicatie kan helpen de kinderen op een fijne manier te begeleiden. Ook wordt de invloed van de omgeving betrokken in deze e-learning. Het is geschikt voor alle professionals, die met kinderen werken in de leeftijd van 0 tot 13 jaar: leerkrachten, onderwijsassistenten, pedagogisch medewerkers en vrijwilligers in de school.

Deze e-learning geeft je handvatten om direct toe te passen in de praktijk! Bekijk hier alvast een preview.

  • Teach like a champion

Wil jij de lat een beetje hoger leggen en van goede leerkracht een echte kanjer worden? Wil jij beschikken over een arsenaal aan vaardigheden om daarmee het beste uit iedere leerling te kunnen halen? Dit trainingstraject leert je bewezen technieken van top-leerkrachten aan en laat zien hoe je die in kunt zetten bij jou in de groep. Leerkrachtkwaliteit op basis van Teach like a Champion! Klik hier voor de E-tip.

  • Timemanagement

De hele dag wordt er een beroep op je gedaan. Het lijkt alsof het nooit ophoudt en alsof alles even belangrijk is. En vaak is het zo dat hetgeen wat op dat moment binnenkomt de hoogste prioriteit krijgt, waardoor de echt belangrijke zaken blijven liggen. Dit soort dagen geven weinig voldoening en het gevoel van werkdruk neemt toe. Bekijk hier de E-tip.

  • Hoogbegaafdheid; maakt het onderwijs uitdagend! 

Wat was het fijn geweest als je het van de buitenkant had kunnen zien; hoogbegaafdheid. Waarschijnlijk heb je de afgelopen jaren meerdere (hoog)begaafde leerlingen in jouw klas gehad. De één behaalde enorm hoge scores, terwijl de ander niet vooruit te branden was. Of misschien heb je het helemaal niet door gehad en vond je de betreffende leerlingen vooral hooggevoelig of eigenwijs. Bekijk hier de E-tip.

  • Robotica

Wil jij starten met robotica in jouw klas of school? Met deze E-learning maak je kennis met de mogelijkheden en kansen van robotica binnen het curriculum.

  • AVG Primair Onderwijs

In deze E-learning leer je over de onderdelen van de AVG en wat dat betekent voor jouw school. De E-learning bestaat uit 4 onderdelen: introductie, AVG beleid, oog voor datalekken en risico’s beperken.

  • Office 365

Tijdens deze E-learning voor beginners maak je kennis met de online versies van de bekende Microsoft programma’s, leer je hoe je werkt in de cloud en ervaar je hoe je efficiënt samenwerkt met collega’s door gebruik te maken van Office 365.

E-Learning en fysieke trainingen Office 365

Lees meer over de E-Learning en fysieke trainingen Office 365

  • Piramide, sterk in de basis

Wil je weten hoe je wetenschappelijk onderbouwd werkt met jonge kinderen? Of wil je een start maken met Piramide, een educatief programma voor kinderen van 0 tot 7 jaar? In 3 modules frissen we je basiskennis van Piramide op en vertellen we je over de sterke achtergronden van Piramide en hoe je deze terug laat komen in de speelleeromgeving en de projectstappen

  • Effectief Online Leren

Online leren kan een echte schoolsituatie niet evenaren, maar er zijn gelukkig wel factoren die je aanbod voor online instructie effectief maken. In dit e-college vertelt onderwijsadviseur Anita Aalpoel in een half uurtje hoe je met effectieve onderdelen je afstandsonderwijs kunt verbeteren. Het welbevinden van de leerlingen wordt daarbij zeker niet vergeten.

Ontdek het leerplatform KlasMastr voor professionals in kinderopvang en onderwijs

Bekijk het aanbod van KlasMastr