Gepubliceerd op 17 september 2021
Leestijd 3 min.

Hebben jullie iPads op school maar doen jullie er nog niet zoveel mee? Apple heeft een verzameling van eenvoudige activiteiten waarmee leerkrachten kennismaken met ingebouwde features van de iPad. Dit maakt het lesgeven met iPad gemakkelijker en het bespaart tijd.

Waarom iPad in de klas/groep?

iPads zijn inmiddels aardig ingeburgerd in het onderwijs. De producten van Apple dragen bij aan de creativiteit en digitale vaardigheden van kinderen. Spelenderwijs leren ze aan de slag te gaan met foto, film, muziek en tekenen. Door het toepassen van deze technologie verandert en verbetert het onderwijs. Naast de iPad biedt Apple een rijke verzameling aan mogelijkheden om effectief te leren. Hierbij kun je denken aan educatieve apps, handleidingen, boeken en cursussen. iPads in de klas/groep zijn daarmee een waardevolle aanvulling op de andere leermiddelen.

Lesgeven met iPad?

Wil jij meer of vaker lesgeven met de iPad maar weet je niet waar je moet beginnen? Apple heeft een verzameling van 30 activiteiten waardoor jij kennismaakt met de ingebouwde features van iPad. Met deze activiteiten bespaar je tijd en maak je het lesgeven met iPad gemakkelijker!

Bespaar tijd en maak het lesgeven met iPad gemakkelijker

Download de 30 tips
iPad tips voor leerkrachten