Paasknutsels maken! Dit is het moment om de kinderen kennis te laten maken met diersoorten, (lente)bloemen en het verhaal achter de paasviering. Met onze knutselrecepten en ideeën bieden we je boordevol inspiratie.

Knutselen voor Pasen

De vogeltjes fluiten, het zonnetje begint te schijnen en de bloemen beginnen te bloeien. Een teken dat Pasen in zicht is! Met onze knutselrecepten en ideeën bieden we je inspiratie om met de kinderen mooie creaties te knutselen voor Pasen. Van prachtige paaseieren tot aan schattige paaskonijntjes.

De knutselrecepten zijn voorzien van een boodschappenlijstje. Leuke knutselrecepten voor de kinderen en gemakkelijk voor jou om in te zetten!

Deze pagina wordt de komende periode aangevuld met nieuwe knutselrecepten en ideeën. 

Knutselen voor Pasen

Vrolijke paaseieren van filterpapier

Grappige eierdopjes

Krasfolie paasei

Vogelnest

Pasen puzzel

Ga lekker puzzelen met de kinderen. Onze feestdagen puzzels bieden voor elk feest een leuke puzzel. Zo hebben we ook een puzzel speciaal voor Pasen. 

pasen puzzel

Schmink sjablonen Pasen

Kinderen vinden het geweldig om geschminkt te worden. Met deze paas schminksjablonen tover je de kinderen gemakkelijk om in een paasei, konijn, en nog veel meer. Met de sjablonen heb je heel snel een verbluffend resultaat. Doordat ze van plastic zijn krijg je ze ook nog eens gemakkelijk schoon. Span het sjabloon strak op de huid en dep met een sponsje met schmink over het sjabloon. Succes verzekerd! 

schminksjablonen pasen

Paaskonijntjes maken

paaskonijntjes def

Bekijk de video en maak zelf een zachte paaskonijntjes!

Leuke, spannende, gezellige, creatieve activiteiten in samenwerking met DOENKids.

paaskonijntjes maken

Ook interessant voor jou