Gepubliceerd op 10 juli 2018
Leestijd 2 min.

Wil jij de speel- en leeromgeving van kinderen doorslaggevend verbeteren? Vraag dan nu gratis deze whitepaper aan met 7 specifieke pijlers om vandaag nog te starten met een nieuwe aanpak. Inclusief handige checklist om de bestaande situatie van jouw locatie te waarderen.

Een goede speel- en leeromgeving levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkelingsmogelijkheden van kinderen. In de whitepaper gaan inrichtingsadviseurs André Veldhuizen van Eromes Marko en Paul van Vliet van de Rolf groep in op zeven pijlers voor deze omgeving die uit een onderzoek met de opleiding facility management naar voren zijn gekomen. Laat je inspireren door de whitepaper en waardeer jouw locatie op de zeven pijlers met behulp van de handige checklist.

Eromes marko

De whitepaper en checklist zijn ontwikkeld in samenwerking met EromesMarko, een Nederlandse producent die innovatief, duurzaam en betrokken is. Eromes Marko is al jaren een samenwerkingspartner van de Rolf groep op het gebied van inrichtingsoplossingen voor de opvang van en het onderwijs aan kinderen in de leeftijd van o-12 jaar.