Gepubliceerd op 1 september 2023
Leestijd 3 min

Het nieuwe schooljaar is begonnen en daarom zitten er in dit activiteitenboekje verschillende opdrachten om elkaar beter te leren kennen. Makkelijk om te integreren in deze Gouden weken. In deze activiteiten is digitale geletterdheid geïntegreerd. Deze activiteiten kunnen leerlingen zelfstanding uitvoeren na een korte introductie van jou als leerkracht. Je kunt er ook voor kiezen om het filmpje te gebruiken wat er in het boekje staat.

Ook is er voor de groepen 1, 2 en 3 een luisterkleurplaat waarmee de jongste leerlingen begrijpend luisteren kunnen oefenen. Deze kun je tijdens het spelen en werken gebruiken. Zo zit er voor elke groep een passend activiteit in het boekje.

Om de opdrachten te maken moet je een aantal gratis apps downloaden. De app die je nodig hebt staat bij elke opdracht linksonder vermeld. Als er een download nodig is, staat dit apart vermeld.

Wil jij vandaag nog aan de slag met digitale geletterdheid in jouw klas? Download dan ons gratis activiteitenboekje via het formulier hieronder.

Apple activiteitenboekje 'Start van het nieuwe schooljaar'