Gepubliceerd op 11 december 2020 Leestijd 3 min.
Geschikt voor
Basisschool Kinderopvang
NULL
Gepubliceerd op 11 december 2020 Leestijd 3 min.

Slim aan de slag

Eenvoudig en vlot aan de slag met 54 activiteiten Wetenschap & Techniek!

Kinderen zijn van nature nieuwsgierig en stellen veel vragen. Wat plakt er niet aan de magneet? Wanneer wordt het vandaag donker? Waarom kan ik geluid niet zien?

Vragen die aansluiten bij Wetenschap en Techniek. De Rolf groep en Wismon hebben voor 3 doelgroepen een pakket ontwikkeld met 54 doelgerichte en praktische lessen over diverse onderwerpen. Denk aan magnetisme, licht en donker, natuurkracht en geluid. Met deze activiteiten organiseer jij eenvoudig jouw aanbod techniek voor de kinderen van jouw groep. De factsheet voorziet jou van de nodige achtergrondinformatie, met de handleiding kun je direct aan de slag en de bijlagen print je uit. Direct en eenvoudig toffe lessen/activiteiten geven waarover kinderen graag meedenken en hun nieuwsgierigheid op los laten. 

Leden van ons testpanel testten de activiteiten en reageerden positief: Eenvoudig te gebruiken’, ‘Fijn dat er achtergronden bij staan’, ‘Kinderen wilden niet meer stoppen, terwijl de tijd voorbij was’. 

Iedere les bestaat uit: 

  • Factsheet -> met achtergrondinformatie over het onderwerp voor pedagogisch medewerkers en leerkrachten, zodat je zelf goed op de hoogte bent. 
  • Les 1 -> bestaande uit 3 complete doelgerichte activiteiten  
  • Les 2 -> bestaande uit 3 complete doelgerichte activiteiten 
  • Les 3 -> bestaande uit 3 complete doelgerichte activiteiten 
  • Aansluitende bijlagen/werkbladen 

Er is een pakket voor: 2-7 jaar (KDV en PO), 5-10 jaar (BSO), 5-10 jaar (PO). Meld je aan en ontvang direct dit pakket in je mail: 

Hier vind je de Les Go W&T pakket voor de PO

Hier vind je de Les Go W&T pakket voor de BSO

Hier vind je de Les Go W&T pakket voor het Jonge Kind