“Waarom mag dit ontwikkelingsmateriaal niet ontbreken in mijn groep?”

Er zijn zoveel mooie, nieuwe ontwikkelingsmaterialen beschikbaar. Je wilt graag weten waar je het voor in kan zetten en hoe je het materiaal het beste inzet zodat het bijdraagt aan de ontwikkeling van de kinderen.

Tijdens Rolf. Talk staat er steeds één ontwikkelingsmateriaal centraal. We geven uitleg over het product, laten zien hoe je het kan inzetten en we beantwoorden vragen. In slechts 30 minuten heb jij een goed beeld waarom dit materiaal niet mag ontbreken in jouw groep! Deelname aan Rolf. Talk is geheel gratis.

Meld je aan voor Rolf Talk logo

Rolf Originals – Lang als een slang

25 oktober – 15:00-15:30 uur

Met Lang als een slang (geschikt vanaf 4 jaar) komen kinderen op een speelse manier in aanraking met meten en meetkunde. Ontdek alle mogelijkheden van Lang als een slang met Rolf Talk.

Meld je aan voor Rolf. Talk – Lang als een slang

Lang als een slang

Rolf Essentials – Dialo world

6 december – 15:00-15:30 uur
De mooie platen van Dialo World (geschikt vanaf 3 jaar) gaan over ‘de stad’, ‘onder water’ en ‘in het oerwoud’ en staan vol met woordenschat en telopdrachten. Kinderen spelen het spel door te vertellen wat je ziet en luisteren naar wat je hoort.

Meld je aan voor Rolf. Talk – Dialo world

Dialo World

Webinars gemist?

Kijk de webinars terug:

  • Rolf Originals – Zin in woorden
    Woorden leren en zinnen maken doe je met het spel Zin in woorden (geschikt voor de leeftijd 3 t/m 12 jaar). Kinderen bekijken de prachtige foto’s, pakken de kaarten en oefenen de woorden. Met de woorden maken ze zinnen door de kaarten op volgorde te leggen.

Welk ontwikkelingsmateriaal wil jij graag in een Rolf. Talk zien?

Laat het ons weten via het formulier!

Vul het formulier in