NULL

Verkeersmethodes

Welke verkeersmethode gebruik jij voor de verkeerslessen?

Direct contact?

Yvonne Hofman

Accountmanager

Verkeermethodes

We willen dat ieder kind veilig deel kan nemen in het verkeer. Bijvoorbeeld door veilig (alleen) naar school te fietsen, maar ook tijdens het buitenspelen. Hiervoor is het belangrijk dat kinderen zich bewust worden van de gevaren en verkeersregels. Door hier op school aandacht aan te geven, aan het hand van een verkeersmethode, zorg je voor meer veiligheid in het verkeer. 

Overzicht verkeersmethodes

  • Wijzer! Verkeer – Noordhoff
  • Let’s go – Malmberg

Methodes verkeer

Let’s go - Malmberg

De verkeersmethode Let’s go is een samenwerking tussen Malmberg en de ANWB. Op een interactieve manier leren leerlingen hoe ze veilig kunnen deelnemen aan het verkeer. Door gebruik te maken van onder andere Google Streetview kunnen leerlingen op een veilige manier oefenen met levensechte verkeerssituaties.
Bekijk de methode Let's go

Wijzer! Verkeer - Noordhoff

In de verkeersmethode van Noordhoff leren leerlingen zelfstandig en veilig deel te nemen aan het verkeer. Hierbij staat de belevingswereld van leerlingen centraal en worden verkeerssituaties uit de eigen buurt gebruikt. De lesmethode bevat filmpjes, animaties en interactieve opdrachten.
Bekijk de methode Wijzer! Verkeer

Kies een verkeersmethode

Het kiezen van een verkeersmethode is lastig. Het gaat immers om de veiligheid van jonge kinderen. Gelukkig kun je met deze methodes geen ‘foute’ keuze maken. Benieuwd wat onze onderwijsadviseurs er van denken? Neem dan vrijblijvend contact op via het formulier.

Direct contact
Yvonne Hofman

Accountmanager

Niet de oplossing gevonden die je zocht?