Neem contact met ons op
Brenda van Rijn

Onderwijs ontwikkelaar

bool(false)

Augmented Reality in het onderwijs en opvang

Gebruik AR in de groep

Meer weten?

Brenda van Rijn

Onderwijs ontwikkelaar

Augmented Reality

Met Augmented Reality (AR) combineer je de digitale wereld met de echte wereld. Plaats 3D modellen in het klaslokaal en loop er omheen met de kinderen. Door je tablet of telefoon te richten op een afbeelding of QR-code zie je meer dan er in de werkelijkheid te zien is. Augmented Reality biedt ontzettend veel mogelijkheden om te ervaren, onderzoeken en leren in de groep! 

Augmented Reality 

Met Les Go kunnen je jouw leerlingen leren, ervaren en ontwikkelen met Augmented Reality in de klas. Een tijger, olifant of zonnestelsel in jouw klaslokaal? Met Augmented Reality is dit mogelijk! Augmented Reality lessen maken leren uniek, bijzonder en heel leuk. In de AR lessen vind je een 3D model met hotspots die de audio starten met kennis, vragen en opdrachten. Zo breiden kinderen hun achtergrondkennis en woordenschat uit, beiden belangrijke onderdelen voor bijvoorbeeld (begrijpend) lezen. 

Kant-en-klare lessen 

Onderwijskundigen van de Rolf groep ontwikkelen maandelijks nieuwe AR lessen. Deze lessen bestaan uit: 

  • kennis opdoen met een interactieve PowerPoint presentatie 
  • ervaren en leren met Augmented Reality 
  • verwerken en toepassen met de bijlagen in de handleiding 

Kortom: complete lessen waarmee kinderen zelfstandig leren, waarbij je je over motivatie geen zorgen hoeft te maken. Voor de presentatie heb je een laptop met PowerPoint nodig en de AR gebruik je middels een mobiel device. Met de heldere handleiding en de eenvoudige toepassing zijn de lessen eenvoudig en vlot in te zetten. 

Bekijk alle Augmented Reality lessen in de webshop

Aan de slag met Augmented Reality! 

Start nu met de AR-schoollicentie en ontvang direct toegang tot de complete AR-bibliotheek (zoals de aarde, zonnestelsel, de olifant, de boerderij). Ieder maand ontvang je 3 nieuwe lessen, één voor iedere bouw 1 jaar lang! Licentiekosten per jaar zijn 2 euro per leerling en 100 euro per locatie. Meld je vandaag nog aan, veel leerplezier! 

Wil je meer weten over Augmented Reality in het onderwijs?

Meer weten over hoe je Augmented Reality in kan zetten in het onderwijs en kinderen op een speciale manier te laten ervaren, ontdekken en leren? Neem dan contact op met een van onze professionals. Wij helpen je graag verder!

Neem contact op
Brenda van Rijn

Onderwijs ontwikkelaar

Niet de oplossing gevonden die je zocht?