Direct contact?
Stefan Nagtegaal
Neem contact op Stefan Nagtegaal Indoor Accountmanager
Neem contact op

Het is belangrijk om de juiste tools in handen te hebben. Zo kun jij je je volledig focussen op de ontwikkeling van de kinderen in jouw groep. Met ons hart voor leren maken wij dit voor je mogelijk. Dit doen wij door levering, beheer en ondersteuning van iPads en andere Apple oplossingen aan de kinderopvangcentra en BSO’s.

Samenwerking KidsKonnect en de Rolf groep

KidsKonnect en de Rolf groep hebben de handen ineen geslagen. Samen ontzorgen wij kinderopvang organisaties rondom levering, software, beheer en support van iPads. Waarom iPads? Deze bieden je de hoogste betrouwbaarheid en veiligheid. Je werkt altijd AVG proof en dat geeft rust. En het beheer van meerdere iPads is ook mogelijk met de software van Jamf.

Wat kun je verwachten van deze samenwerking? Door de samenwerking van de Rolf groep en KidsKonnect kunnen wij jouw organisatie volledig ondersteunen bij het gebruik van iPads. Hierbij kun je denken aan het gehele proces, van advies, aanschaf tot en met het gebruik en de support.

KidsKonnect logo oranje

KidsKonnect

KidsKonnect zorgt voor de applicaties en de daarbij horende licenties. Deze worden gebruikt voor alle processen en communicatiestromen.

logo de rolf groep

De Rolf groep

Vanuit de Rolf groep zorgen wij voor de levering van al jullie Apple producten, zoals iPads en accessoires. Ook voor alle support rondom het beheer van je iPads kun je bij ons terecht. Tevens zorgen wij voor alle service en garantie aanvragen voor jouw iPads.

Ons aanbod

De Rolf groep heeft een gevarieerd aanbod samengesteld voor Kinderopvangorganisaties. Wij bieden je de keuze uit 3 kant-en-klare pakketten. Hierin zit alles wat je nodig hebt om direct aan de slag te gaan.

KidsKonnect pakket 1

Éénmalige aanschaf
€ 342,10
KidsKonnect pakket 2

Abonnement per mnd
€ 15,50 per iPad
KidsKonnect pakket 3

Abonnement per mnd
€ 16,10 per iPad
1 x iPad 9e generatie 10 x iPad 9e generatie 10 x iPad 9e generatie
1 x iPad Cover 10 x iPad Cover 10 x iPad Cover
Installatie KidsKonnect app Installatie KidsKonnect app
Koppeling DEP Koppeling DEP
Apple Care+ Apple Care+
1 x KO Rolf Connect pakket:
- Rolf Connect Hub
- Rolf Connect - Kleur en Vorm
Alle bedragen zijn exclusief BTW.Abonnementen hebben een looptijd van 24 maanden.Beheer van iPads met Jamf is op aanvraag mogelijk

JamF – Eenvoudig beheer van je iPads

Jamf is een speciaal ontwikkelde oplossing voor het beheer van Apple devices voor het onderwijs en Kinderopvang. Dankzij de eenvoudige webinterface kun je zelf eenvoudig je Apple devices beheren en beveiligen. Zo stel je in een handomdraai beperkingen in voor websites, apps, de camera en nog veel meer. Je kunt de iPads zelfs tegelijk vergrendelen. 

De Rolf groep kan jou volledig ontzorgen bij de implementatie van Jamf. Uiteraard zorgen we ook voor een bijpassende training. Wil je meer weten over het beheer van je iPads? Lees dan hier de uitleg over Jamf. Of neem contact met ons op en we vertellen je meer over de mogelijkheden.

FAQ

Kan ik ook een abonnement nemen voor meer iPads?

Ja, dat kan. Op basis van je wensen kunnen wij een offerte maken voor meer iPads.

Eindigt mijn abonnement automatisch?

Ja dat klopt. Als je niets doet dan eindigt dit vanzelf na 24 maanden. Een half jaar voor afloop van het abonnement wordt er door een accountmanager van de Rolf groep contact opgenomen. De mogelijkheden zoals verlenging, stoppen of uitbreiden worden besproken.

Hoe lang is de levertijd als ik een bestelling plaats?

De Rolf groep heeft altijd een ruime voorraad beschikbaar. Wij kunnen dus snel zorgen voor de levering op jouw locatie. Uiteraard bespreken we met jou de levertijd al voordat je een bestelling plaatst.

Kan ik ook een korter of langer abonnement afsluiten, bijvoorbeeld voor 12 maanden?

Ja, dat is zeker mogelijk. Afhankelijk van jouw wensen kunnen wij een offerte maken voor een abonnement met een looptijd van 12, 24, 36 of 48 maanden.