Gepubliceerd op 31 mei 2021
Leestijd 3 min.

Wil jij kans maken op een gratis Augmented Reality schoolreisje? Doe dan mee met de kleurplaten winactie van BIC Kids en de Rolf groep! Print uit, kleur in en deel op social media. Op schoolreisje gaan was nog nooit zo gemakkelijk!

De kleurplaten winactie

BIC kidsIn samenwerking met BIC Kids organiseren wij een kleurplaten winactie. Het is heel simpel: print de kleurplaten uit, kleur ze in en deel op Facebook en/of Instagram de ingekleurde kleurplaat. Tag ons in je bericht of gebruik #schoolreisjemetrolf. Iedere week kiezen wij maar liefst 10 winnaars uit! De winnaars krijgen via social media persoonlijk bericht. Heb je deze week niet gewonnen? Dan kun je volgende week opnieuw meedoen.

De actie loopt van 1 juni t/m 2 juli 2021.

Wat kun je winnen?

Iedereen heeft leuke herinneringen aan schoolreisjes. Dit jaar is het door de omstandigheden lastiger om op schoolreisje te gaan. Maar met onze Augmented Reality lessen hoef je niet op schoolreisje, maar komt het schoolreisje naar jou!

Door mee te doen aan deze winactie maak je kans op een gratis AR schoolreisje voor de hele klas.

Heb je gewonnen? Dan kun je kiezen uit 1 van de 3 AR schoolreisjes:

  • Naar het strand (3 t/m 7 jaar)
  • Naar het platteland (6 t/m 10 jaar)
  • Naar de grotten (9 t/m 13 jaar)

Wil jij kans maken op een AR schoolreisje?

1. Download dan de kleurplaten en print ze uit:

2. BICMaak je tekening nog mooier met de kleurpotloden en stiften van BIC:

Wist je dat BIC speciaal voor het onderwijs voordelige Classpacks met stiften of potloden heeft? In een set kunnen wel 288 stiften zitten! Zo hoef je nooit meer op elkaar te wachten op de juiste kleur.

3. Plaats je foto op Facebook en/of Instagram en tag ons:

Let op: zet je profiel op openbaar!

Als je Instagram-account privé is, kunnen alleen je goedgekeurde volgers de foto of video zien. Tag je ons maar volgen we jou niet? Dan krijgen wij hier geen melding van.

Wij kijken uit naar alle mooie tekeningen op social media!