Leestijd 5 min.

Heb jij de jaarbestelling gedaan? Maak je dan klaar voor ontvangst met deze handige tips van de klantenservice.

Tip 1: Besteloverzicht

Zo, de jaarbestelling is gedaan. En nu? Na de ontvangst van jouw bestelling gaan onze medewerkers van logistiek voor jou aan de slag. Alle materialen worden ingepakt en klaargezet voor de levering. Zodra je bestelling is verpakt, ontvang je een e-mail met daarin het besteloverzicht van je bestelling. Hierop staat wat er wel geleverd gaat worden en welke artikelen nageleverd gaan worden.

Let op: dit is slechts een aankondiging!

Voorbeeldmail besteloverzicht:

jaarbestelling besteloverzicht

Tip 2: Planning

Bij het indienen van de jaarbestelling heb je een voorkeursdag aangegeven voor de levering. Houd er rekening mee dat de bestelling op de door jouw aangegeven dag tussen 08:00 uur en 17:00 uur geleverd wordt. Afhankelijk van de grootte van jouw bestelling geldt het volgende:

  • Bij minder dan 8 dozen: de bezorging vindt plaats door DHL. Je ontvangt een track en trace van jouw bestelling. Zorg dat je zichtbaar open bent of doe een briefje op de deur of het hek met instructies voor de chauffeur. Helaas is het niet mogelijk om een tijdsindicatie te geven, dus zorg dat je er bent!
  • Bij meer dan 8 dozen: je wordt vooraf gebeld om je te informeren over de levering. Je ontvangt een tijdsvenster van 2 uur in de track en trace.

Tip 3: De bestelling is geleverd

Maak je klaar voor het uitpakken van de bestelling. Pak een glas drinken, zet een lekker muziekje op en haal de pakbon van de doos. Op de pakbon staat duidelijk wat er in welke doos zit. Dit kun je zien aan de doosnummers. Controleer de pakbon met hetgeen wat er in de dozen zit. Naleveringen staan onderaan de pakbon vermeld.

Je controleert de bestelling als volgt:

1) Pak een doos en zoek het doosnummer
2) Zoek het doosnummer op de pakbon*
3) Controleer de inhoud van de doos aan de hand van de pakbon

*Geen pakbon? Neem contact op met de klantenservice
**Klopt er iets niet? Neem dan contact op met de klantenservice

Voorbeeld pakbon:

Pakbon jaarbestelling

Als je bij jouw bestelling alle winkelwagens een naam hebt gegeven, is het handig om eerst de dozen op naam te sorteren en dan aan de slag te gaan.

Kan je geen pakbon vinden of is er iets mis met de zending? Bel dan met de klantenservice via 088-4101020. Zij sturen de pakbon direct naar je toe of zorgen voor een snelle oplossing.

Nalevering

Soms is het niet gelukt om alles in een keer te leveren. Er volgt dan een nalevering zoals aangegeven op de pakbon. Dit vindt plaats in de laatste week van de schoolvakantie, geldend voor jouw regio. Als je niet aanwezig bent, bieden we dit nogmaals aan op de maandag na de schoolvakantie.

Tip 4: Recycle het verpakkingsmateriaal

Gooi het verpakkingsmateriaal niet zomaar weg! Je kunt hier heel leuke dingen mee maken!

Bekijk ons speciale Pinterest Bord vol met creatieve karton ideeën of ga aan de slag met onderstaande ideeën.

Maak een giraffe van karton

Giraffe karton

Download de lesbrief

Maak een kartonnen robot

robot karton

Bekijk het les idee

Tip 5: Geniet van je vakantie

Je hebt de jaarbestelling uitgepakt en het is tijd om uit te kijken naar je vakantie. Namens alle medewerkers wensen we jou een fijne vakantie en een goed nieuw schooljaar!