Wil jij jezelf ontwikkelen tot een specialist op het gebied van kleuteronderwijs, rekenen, digitale geletterdheid of taal-lezen? Volg de specialistische opleidingen en word expert binnen jouw vakgebied!

Waarom kiezen voor onze opleidingen tot specialist

  • Met meer dan 67% van alle basisscholen in Nederland hebben we een relatie. Daardoor weten we wat er speelt op scholen en kunnen we in de opleidingen ook zeer praktijkgerichte handvatten geven.
  • We beschikken over onderwijsadviseurs die samen met scholen dagelijks werken aan de ontwikkeling van het basisonderwijs. Ieder met zijn of haar eigen vakgebied(en).
  • Onze onderwijsadviesdiensten en opleidingen zijn door onafhankelijk onderzoek onder klanten gewaardeerd met een 9,6.
  • Bij elke Expertopleiding krijg je een één jaar KlasMastr online leren abonnement. Daarmee kun je jezelf ook op andere gebieden ontwikkelen.

 

Ontwikkeling, training en advies

Met een kloppend hart voor leren zetten wij ons in voor een optimale ontwikkeling van kinderen van 0 tot 13 jaar. Onze specialisten van het team ‘Onderwijsadvies en Onderwijsontwikkeling’ staan onderwijsorganisaties bij in hun groei- en onderwijsambities en bij hun ondernemerschap. Met veel kennis van het werkveld verzorgen zij workshops, trainingen en opleidingen die zich het best laten omschrijven als: praktijkgericht, op maat en snel aan de slag. Omdat wij ook schoolleverancier zijn, ontvangen wij onze cursisten graag in onze inspirerende showroom vol mooie spel- en leermaterialen. Liever een in company-training? Dat kan natuurlijk ook!

Bekijk ons opleidingsaanbod