Vanaf nu is ZuluConnect jouw persoonlijke digitale leer- en werkomgeving. Ook al jouw leerlingen hebben ZuluConnect. Je hoeft nu maar 1x in te loggen om bij de schoolapplicaties te kunnen die je met je leerlingen wil gebruiken. Lees de snelstart op deze pagina en ga aan de slag met ZuluConnect. Veel werkplezier!

Alle applicaties die werken met Basispoort, Entree van Kennisnet, Wizenoze en TextAid zijn gekoppeld aan ZuluConnect. Afhankelijk van de keuzes van jouw school of bestuur is ook Office365 of G Suite zonder opnieuw in te loggen beschikbaar. Als je daar aan toe bent, kan je in ZuluConnect ook zelf lessen maken, delen en arrangeren zonder direct afscheid te nemen van de vertrouwde methoden.

Jouw persoonlijke pagina

Nadat je jouw account hebt bevestigd, ben je direct ingelogd en kom je op jouw persoonlijke pagina uit. Ontdek het overzichtelijke dashboard*:
*de mogelijkheden zijn afhankelijk van de abonnementsvorm van jouw school.

Aan de slag

Inloggen

Ga naar https://app.zuluconnect.net 

Log de eerste keer met je ZuluConnect-account (het gele gedeelte). Deze bestaat uit jouw e-mailadres en wachtwoord die je hebt opgegeven bij de activatie. Vervolgens kun je als leerkracht je Google of Office365 account koppelen* aan ZuluConnect en met die inloggegevens inloggen. 

*Afhankelijk van het abonnement kan dit al automatisch hebben plaatsgevonden. 

Dashboard inrichten 

Alle leerlingen krijgen – nadat ze voor de eerste keer ingelogd zijn – alle snelkoppelingen van de aan hun toegekende educatieve software uit Basispoort automatisch aan hun account gekoppeld.

Als leerkracht moet je deze snelkoppelingen zelf aan je dashboard toevoegen. Ga hiervoor naar het tabblad met de snelkoppelingen (tabblad 2, zie afbeelding). Voor het toekennen van snelkoppelingen op individueel niveau klik je op de groep om alle leerlingen te zien. Hier staan ook alle Basispoort snelkoppelingen. 

Leerlingen laten inloggen 

Standaard heb je op je dashboard de snelkoppeling naar ZuluCRM staan. Hier vindt je alle instellingen van je leerlingen. Ga via Zulu CRM naar je groep, klik op ‘acties’ en download de leerlingplaatjes en -wachtwoorden. 

Dit is ook de plek om als leerkracht een plaatje of wachtwoord van je leerlingen te wijzigen. 

E-learning 

Wil je alle bovenstaande stappen tot in detail uitgewerkt zien in een helder stappenplan met plaatjes? Bekijk dan alle e-learnings in ZuluConnect. Deze zijn te vinden via het tabblad met de i.

Interesse in een training met het team? Wij verzorgen trainingen op maat. Neem hiervoor contact met ons op.

Contact opnemen