Een showroom boordevol inspiratie

Het fysieke hart van de Rolf groep is een 1000 m2 grote bron van inspiratie: onze showroom in Ochten. Centraal gelegen tussen Nijmegen en Utrecht langs de A15. 

 

De showroom biedt je interactie, inzicht en ideeën. We omschrijven onze showroom dan ook graag als een inspiratiespeeltuin voor professionals in de kinderopvang en het basisonderwijs.

hart rolf
Rolf Showroom
Rolf showroom
Rolf showroom
Rolf showroom
Rolf Showroom
Rolf Showroom
Rolf Showroom

Laat je raken en vermaken in onze showroom

 • Visualiseer jouw ideale leeromgeving
  Ervaar hoe je met actuele materialen een extra dimensie geeft aan de inrichting van ‘traditionele’ hoeken. Doe bijvoorbeeld inspiratie op voor de de bouwhoek, huishoek en muziekhoek. Maak met je team een moodboard voor jullie eigen situatie onder begeleiding van een stylist.
 • Dompel jezelf onder in de nieuwe onderbouw
  Ontdek de nieuwste ontwikkelingsmaterialen voor het jonge kind: bekijk, vergelijk, voel, maar vooral: probeer het zelf uit!
 • Update je kennis over robotica, programmeren of 3D-printen
  Maak kennis met STEAM en andere nieuwe toepassingen van ICT op locatie, van hardware tot ontwikkelingsmaterialen.
 • Rolf
  Ook ons eigen merk Rolf heeft een mooie plek in de showroom. Ontdek alle Rolf ontwikkelingsmaterialen en probeer ze uit!

Wil je een bezoek brengen aan onze showroom?

Maak een afspraak

Onze showroom is dé plek voor jouw studiedag op maat

De showroom is dé plek om inspiratie op te doen voor passende materialen en onderwijsvernieuwing. Een betere omgeving voor een studiedag bestaat niet. Bekijk voor meer informatie onze studiedagpagina, of stuur gerust een mail naar: events@derolfgroep.nl

Koopjes

Twee keer per jaar organiseren we op zaterdag een koopjesochtend van 9.00 – 12.00. De koopjeshoek staat dan bomvol leuke artikelen! Je komt hier allerlei mooie koopjes tegen, zoals: puzzels, kasten, ontwikkelingsmaterialen en nog veel meer tegen een extra mooie prijs! Dat alleen al is de komst naar Ochten waard. Bekijk hier wanneer we de volgende koopjesochtend organiseren.