Vanaf het vierde levensjaar gaan kinderen naar school. Hier leren ze belangrijke vaardigheden zoals lezen en rekenen, maar ook actuele thema’s zoals wereldoriëntatie en 21e-eeuwse vaardigheden komen aan bod. De ontwikkeling die een kind in het primair onderwijs doormaakt heeft een grote invloed op de rest van zijn of haar leven. Bij de Rolf groep denken we graag mee over het inrichten van dit onderwijs.

Methoden en leermiddelen

De keuze tussen bepaalde methodes en leermiddelen is niet altijd even makkelijk. Bij de Rolf groep vinden we het belangrijk dat een leermiddel aansluit bij de visie en identiteit van jouw school. Wij helpen je wegwijs te worden in het enorme aanbod en ondersteunen je bij het maken van de keuzes.

Lees meer over methoden en leermiddelen

Werken in de cloud

Digitalisering is niet meer weg te denken uit het onderwijs. Maar hoe regel je dit goed? Bij de Rolf groep hebben we hier een complete oplossing voor, genaamd ‘Zorgeloos in de Cloud’. Een totaaloplossing die waarde toevoegt aan jullie onderwijs.

Lees meer over werken in de cloud

Inrichting

Inrichting en meubilair zijn grote investeringen, die veel impact hebben op de identiteit van je school. Het creëren van een rustige, inspiratievolle leeromgeving waar kinderen zich thuis voelen is een enorme kunst. Wij denken mee over een duurzame oplossing.

Lees meer over inrichting

Ontwikkeling, training en advies

Bij de Rolf groep vinden we jouw ontwikkeling net zo belangrijk als de ontwikkeling van je leerlingen. Want jij zorgt ervoor dat jouw leerlingen het beste onderwijs krijgen dat er is. Daarom helpen we je graag mee te blijven leren. Wij dagen je uit, met trainingen, coaching en advies, zodat jouw kennis up to date blijft en je elke dag het beste uit jezelf kunt halen.

Lees meer over ontwikkeling, training en advies