Direct contact?
Maarten van Dijk
Neem contact op Maarten van Dijk Accountmanager
Neem contact op

Iedere school, iedere speelplek is anders. Elk schoolplein verdient een analyse, een advies en bovenal een ambitie. Samen met onze partner VrienDD zorgen we voor een nieuwe buiteninrichting die past bij de wensen van jouw school of kinderopvang. Zodat kinderen worden gestimuleerd om lekker buiten te gaan spelen.

Realiseer je speelplaats met Vriendd

Geen speelplaats is hetzelfde. Niet alleen afmetingen verschillen, ook wat je er als school of kinderopvang mee wilt gaan doen. Sporten, de natuur ontdekken, klimmen of overheerlijk zandtaartjes bakken? VrienDD maakt het mogelijk om zoveel mogelijk functies aan je buitenruimte toe te voegen. Ze denken met je mee en zorgen voor de levering, aanleg en onderhoud van duurzame buiten- en binnenspeelfaciliteiten, groenvoorziening en straatmeubilair.

 

Vriendd Logo

buiteninrichting VrienDD1
buiteninrichting VrienDD5
buiteninrichting VrienDD6
buiteninrichting VrienDD2
buiteninrichting VrienDD3
buiteninrichting VrienDD4

Over VrienDD

Geen speelplaats is hetzelfde. Daarom denkt VrienDD met je mee over de buiteninrichting. Ze bedenken, leveren en onderhouden duurzame buiten- en binnenspeelfaciliteiten en straatmeubilair. Kortom alles wat met speelplaatsen te maken heeft. 

Samenwerken met VrienDD betekent dat: 

  • Klant (gebruikers) écht centraal staan
  • Unieke plekken worden ingericht op basis van slimme ontwerpen
  • Er altijd persoonlijk contact is
  • Er eerlijk advies gegeven wordt
  • Service hoog in het vaandel staat

Buiteninrichting op maat

VrienDD levert speeltoestellen, sporttoestellen, straatmeubilair, fietsparkeeroplossingen, ondergronden, groenvoorziening, onderhoud en beheer op maat. VrienDD is de geautoriseerde dealer/partner van HAGS, Playpower en Norna producten en diensten in Nederland.

Speelrek kinderen
Edo Gabes
-
Eigenaar VrienDD
“Onze ambitie is om speelpleinen leuk, uitdagend, functioneel en veilig te maken. En om kinderen elke dag een stap extra te laten doen en lekker te laten spelen/bewegen.”