Gepubliceerd op 23 november 2022
Leestijd 3 min.

De Rolf groep organiseert rondom de grootste onderwijsbeurs van Nederland een studiereis. In vijf dagen ontdek je samen met collega’s uit het onderwijs hoe het onderwijs in Nederland is georganiseerd. Je bezoekt verschillende scholen en gaat in gesprek met leerlingen en leraren. Onderdeel van het programma is een deelname aan de Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT), dé beurs voor het basisonderwijs in Nederland.

Samenwerken aan de ontwikkeling van het kind

In Nederland werken veel onderwijsinstellingen en partners met ons samen om het beste te halen uit ieder kind. Tijdens de studiereis bezoek je 4 scholen en 3 onderwijsgerelateerde partners van de Rolf groep.

Bezoek de Nationale Onderwijstentoonstelling

Onderdeel van de studiereis is een bezoek aan de Nationale Onderwijstentoonstelling. De NOT is het grootste vakevent voor professionals in de kinderopvang, buitenschoolse opvang en het primair- en voortgezet onderwijs. Ondanks de hoge werkdruk gunnen tienduizenden onderwijsprofessionals uit de kinder- en buitenschoolse opvang, het primair- en voortgezet onderwijs zichzelf een bezoek aan de NOT om bij te blijven, geïnspireerd te worden door de nieuwste ontwikkelingen, het productaanbod van deelnemers te bekijken en interessante kennissessies te bezoeken rondom het centrale thema van de beurs: ‘Ontwikkeling en groei’.

Jeroen Rougoor

Wil jij ook deelnemen aan deze interessante en inspirerende Relatiereis?

De compleet verzorgde relatiereis organiseren we van maandag 23 tot en met vrijdag 27 januari 2023. De kosten zijn slechts € 550,-. Schrijf je in via onderstaande button.

Schrijf je in