Gepubliceerd op 10 april 2020
Leestijd 2 min.

Als pedagogisch medewerker is het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen. Professionaliseren kan heel effectief door online te leren! Je kiest zelf de plaats en tijd om aan de slag te gaan. Gewoon vanuit huis, aan de keukentafel, kun je een E-learning volgen wanneer het jou het beste uitkomt.

  • Professioneel Pedagogisch Beleidsmedewerker (PPB)

De uitgangspunten van de training zijn de primaire taken van de pedagogisch beleidsmedewerker: (1) Ontwikkelen en invoeren van het pedagogisch beleid en (2) Coachen van pedagogisch medewerkers bij hun werkzaamheden. Deze E-learning is erkend door het FCB en sluit dus aan op de eisen volgende wetgeving IKK en wordt afgesloten met een erkend certificaat.

E-learning – Professioneel Pedagogisch Beleidsmedewerker (PPB)
Bestel hier
  • Piramide, sterk in de basis

Wil je weten hoe je wetenschappelijk onderbouwd werkt met jonge kinderen en de basiskennis over Piramide opfrist? Of wil je een start maken met Piramide, een educatief programma voor kinderen van 0 tot 7 jaar? In 3 modules vertellen we je over de sterke achtergronden van Piramide en hoe je deze terug laat komen in de speelleeromgeving en de projectstappen.

E-learning – Piramide, sterk in de basis
Bestel hier
  • E-learning – Kiekeboe, werken met baby’s

‘Kiekeboe!’ voorziet in de kennis en vaardigheden om pedagogisch medewerkers te scholen, specifiek voor het werken met baby’s. ‘Kiekeboe!’ sluit aan bij de eisen die het FCB stelt aan de training voor 0-jarigen. De goede kwaliteit, omvang en het afsluitende officiële certificaat van de training ‘Kiekeboe!’ is door het FCB geaccrediteerd als een door de cao-partijen goedgekeurde scholing.

E-learning – Kiekeboe, werken met baby’s
Bestel hier
  • Waarom doe je zo?! Omgaan met kinderen van 0 tot 13 jaar.

Waarom doe je zo?! Een veelgehoorde uitspraak wanneer je omgaat met kinderen. Het gedrag van kinderen kan zelfs voor een professional soms lastig te begrijpen zijn. De kinderen zijn luidruchtig en druk of hangen juist verveeld op de bank. In deze e-learning ontdek jij, als professional of vrijwilliger in het onderwijs of de kinderopvang, hoe jij invloed hebt op het gedrag van kinderen van 3 tot 13 jaar.

Deze e-learning geeft je handvatten om direct toe te passen in de praktijk! Bekijk hier alvast een preview.

E-learning – Waarom doe je zo?!
Bestel hier

Binnenkort beschikbaar

  • E-college Spel en modeling bij peuters en kleuters
  • E-learning – Onderwijs aan nieuwkomers
  • E-learning Bewegend leren