Gepubliceerd op 24 februari 2021
Leestijd 3 min.

Take it easy, de meest gebruikte methode Engels voor het basisonderwijs, blijft zich door ontwikkelen. Deze maand zijn er twee nieuwe mogelijkheden toegevoegd.

Nieuwe mogelijkheden

  • Spreekvaardigheidslijn – een perfecte uitspraak voor iedere leerling
  • Toetssoftware voor groep 7 en 8

Take it easy

Nieuw! Spreekvaardigheidslijn – Een perfecte uitspraak voor iedere leerling

Zoal je weet, is gesprekken voeren een belangrijk onderdeel binnen de kerndoelen voor Engels in het basisonderwijs en zeker ook binnen de methode Take it easy.

Leerlingen van groep 7-8A en B zien vanaf nu daarom in de verwerkingssoftware per unit bij lesson 4 een nieuwe knop: ‘Speaking’. Met één klik op die knop oefenen je leerlingen hun Engelse uitspraak met alle woorden en zinnen die in de unit aan bod zijn gekomen.

Bestel Take it easy >

Nieuw! Toetssoftware voor groep 7 en 8!

Het is nu mogelijk om ook digitaal te toetsen! De leerling kan fouten nu niet meer verbeteren (zoals bij de zelftoets) en jij als leerkracht krijgt een speciaal ingerichte toetscockpit, zodat je de resultaten van de leerlingen kan zien. Wil je nu gelijk van start gaan met de toetssoftware? Dat kan! Dan zijn de kosten voor dit schooljaar nog maar €1,50 per leerling. Vanaf volgend schooljaar kost de software €2,50 per leerling. Je kunt de software gemakkelijk via onze webshop bestellen.

Bestel de Take it easy in de webshop

Bestel Take it easy

Toetssoftware voor groep 7 en 8

Bestel de toetssoftware van Take it easy