Gepubliceerd op 22 september 2021
Leestijd 5 min.

Als leerkracht of pedagogisch medewerker moet je regelmatig de hele dag ‘aan’ staan. Er wordt constant een beroep op je gedaan en alles is vaak even belangrijk. In deze drukke periodes is het soms lastig om de baas te blijven van je eigen agenda en je tijd goed in te delen. Toch is dit belangrijk, want een goede timemanagement zorgt ervoor dat je efficiënter kunt werken en zelfs minder werkdruk ervaart.

Maak tijd voor ‘Timemanagement’

Het klinkt misschien een beetje dubbel, maar om te leren je tijd goed in te delen heb je tijd nodig. Net als dat het tijd en inspanning kost om een didactisch thema als ‘bewegend leren’ onder de knie te krijgen, is dat zo ook het geval bij ‘Timemanagement’. Om dit zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we met KlasMastr verschillende leervormen rondom ‘Timemanagement’ opgesteld. Zo kun je zelf kiezen welke trainingsvorm het beste bij jou past. Wij hebben er vier voor je op een rijtje gezet. Jij kiest zelf welke trainingsvorm je het meeste aanspreekt.

1. Training ‘Tijdmanagement’ op locatie

De Rolf groep biedt, via KlasMastr, een fysieke training op locatie rondom ‘Tijdmanagement’. Tijdens deze drie uur durende training krijg je begeleiding bij het indelen van je tijd. Dit resulteert uiteindelijk in handvatten om je werkzaamheden goede prioritering te geven, methodes om je tijd beter in te delen en zo uiteindelijk zelf doelgerichter te werken.

Training ‘Tijdmanagement’ op locatie

Bekijk de training

2. Audioboek ‘Effectief tijdbeheer: Nooit meer te druk’

In dit audioboek staat tijdmanagement centraal. We duiken in de oorzaak van onze steeds drukker wordende agenda. Daarnaast helpen we je het onderscheid te maken tussen ‘belangrijk’ en ‘urgent’ en zorgen we samen voor balans tussen werk en privé. Met natuurlijk als eindresultaat een goed georganiseerd, flexibel en ontspannen leven.

Audioboek ‘Effectief tijdbeheer: Nooit meer te druk’

Bekijk het audioboek

3. E-learning ‘Timemanagement’

In de e-learning ‘Timemanagement’ leer je de oorzaken van tijdnood herkennen, krijg je kennis om meer te doen in minder tijd, leer je beter prioriteiten te stellen en zelf efficiënter je tijd in te delen. Met het uiteindelijke doel om tijdnood en stress tegen te gaan. In slechts 3 modules van 4 uur, ben jij straks een expert in je eigen ‘timemanagement’.

E-learning ‘Timemanagement’

Bekijk de e-learning

4. E-college ‘Timemanagement’ van Yvonne de Zwart

In het e-college ‘Timemanagement’ leert onze onderwijsadviseur Yvonne de Zwart je weer grip te krijgen op je eigen agenda. Welke rol je ook hebt in het basisonderwijs of de kinderopvang, in dit e-college krijg je concreet toepasbare tips om doelgerichter te werken.

E-college ‘Timemanagement’

Bekijk het e-college

Kies de trainingsvorm die bij jou past

Geen mens is hetzelfde. Waarom zou de manier waarop we onszelf als professional ontwikkelen dan wel gelijk moeten zijn? Leren doe je op jouw manier én op jouw eigen tempo. Jij kiest met KlasMastr zelf de trainingsvorm die hierbij aansluit.

Meer weten over KlasMastr? Bekijk dan onze website of stel je vraag aan een van onze account managers.