Gepubliceerd op 27 november 2020
Leestijd 3 min.

Met deze tips is het makkelijk en leuk om in een handomdraai van Sinterklaas naar Kerst te gaan! Met de edding krijtmarkers versier je eenvoudig jouw kantoor, het klaslokaal, het kinderdagverblijf of zelfs de hele school met feestelijke kerstslingers.

Tip 1: Download een gratis kerst raamtekensjabloon 

Om het raamtekenen nog eenvoudiger te maken, heeft edding een aantal mooie Kerst raamslingersjablonen voor je verzameld. Je hoeft alleen het sjabloon uit te printen, op het raam te plakken en over te trekken! Let op: als je de kerst tekening vanaf buiten leesbaar wilt hebben, plak dan de voorbeeldtekening in spiegelbeeld aan de buitenkant van het raam. Je kunt de tekening dan van binnen overtrekken.  

Tip 2: Gebruik kerstkleurtjes 

Rood, groen, zilver en goud! Dit zijn toch wel dé kerstkleuren. Gelukkig heeft edding haar assortiment uitgebreid met een nieuwe krijtmarker: de edding 4085. Deze krijtmarker heeft een fijne ronde punt waarmee je heel gedetailleerd kunt tekenen. Daarnaast is deze nieuwe marker ook nog eens verkrijgbaar in maar liefst 20 verschillende kleuren. Door verschillende kleuren te gebruiken, wordt de raamslinger extra feestelijk. 

Tip 3: Kijk en leer!  

Wanneer je jouw template en de edding krijtmarker bij de hand hebt, kun je starten met tekenen. Nog niet helemaal zeker van jouw raamteken-skills? Karin Luttenberg en Cynthia Vertessen laten je in deze tutorials zien hoe zij een Kerst raamslinger maken en ze delen nog een paar handige tips: 

Zoals gezegd is het raamtekenen niet alleen makkelijk, maar ook leuk. Wanneer je een Kerst raamslinger hebt gemaakt, maak je namelijk kans op een mooie prijs voor jouw klas. Deelnemen aan de winactie? Ga naar www.raamtekenweken.com/scholen, upload jouw foto en je dingt meteen mee naar de prijzen. De actie loopt tot en met 18 december 2020 
 
Slinger je met ons mee?  

Bekijk alle krijtstiften in onze webshop!

Ga naar de webshop