Gepubliceerd op 30 mei 2023
Leestijd 10 min.

Als je op zoek bent naar kantoorartikelen heb je de keuze uit een breed scala aan merken en uitvoeringen. Het kan moeilijk zijn om te bepalen welk merk of model je moet kiezen, vooral als je op zoek bent naar de beste prijs-kwaliteitverhouding. Door te kiezen voor de Rolf groep huismerk kantoorartikelen bespaar je op zeer eenvoudige wijze kosten, zonder hierbij afbreuk te doen aan de kwaliteit.

Artikelen van schoolkwaliteit

Budget producten zijn vaak niet de duurzaamste keuze. Hoe vaak heb jij al meegemaakt dat bijv. het budget plakband niet blijft plakken? Weg met dat plakbandrolletje…

Wil jij geld besparen én voor een duurzame oplossing kiezen? Kies dan voor kantoorartikelen van ons huismerk. Met ons huismerk kantoorartikelen ben je verzekerd van producten met schoolkwaliteit. De producten zijn speciaal voor het onderwijs gemaakt: ze zijn gebruiksvriendelijk en geschikt voor dagelijks gebruik in de klas.

Scherpe prijsstelling met behoud van kwaliteit

Door te kiezen voor ons huismerk kantoorartikelen bespaar je op zeer eenvoudige wijze kosten, zonder hierbij afbreuk te doen aan de kwaliteit of kwantiteit. Jan van Burg, Categorymanager: “Door het volume waarmee wij onze huismerk kantoorartikelen inkopen, kunnen we deze artikelen scherp geprijsd aanbieden zonder hierbij op de kwaliteit in te leveren. En dat is wat iedere leerkracht en directeur toch wil? Het slim uitgeven van het budget én producten waar je op kunt vertrouwen.

Kantoorartikelen: de parels

Ons huismerk kantoorartikelen omvat een breed scala aan producten zoals administratiemiddelen, bordmaterialen, kantoormachines, opbergmiddelen en nog veel meer. We vroegen Jan naar de parels in ons assortiment:

kladblok dRg

Kladblok

Dit FSC- gecertificeerde kladblok is de perfecte keuze. Het kladblok bevat maar liefst 200 velletjes en door de gelijmde binding kun je er gemakkelijk velletjes uitscheuren. Een duurzame keuze die niet mag ontbreken op het bureau van de leerkracht.

Whiteboardstiften dRg

Whiteboardstiften

Moet er veel geschreven worden op het whiteboard? Met deze whiteboardstiften kun je maar liefst 300 meter schrijven! Draai de polsen maar alvast warm, want hier ben je wel even zoet mee.

Gekleurde etiketten

Gekleurde etiketten

Deze etiketten in diverse kleuren zijn perfect voor het labelen en sorteren. Het maakt het organiseren van je schoolmaterialen niet alleen eenvoudiger, het maakt het ook kleurrijker!

Rollerpen dRg

Rollerpen

Een robuuste rollerpen die er ook nog leuk uit ziet? Dan zit je met deze rollerpen wel goed. De pen is leverbaar in oranje/grijs, roze/paars en grijsblauw/donkerblauw.

Balpen dRg

Balpen

Dit is de eerste balpen ter wereld die is bekroond met het meest beroemde milieukeurmerk, de “Blauwe Engel”. Door de groene en oranje kleuraccenten, gecombineerd met wit, heeft de pen een rustige maar kleurrijke uitstraling.