Gepubliceerd op 19 december 2022
Leestijd 5 min.

Tijdens en aan het einde van de schooldag wil je de gebruikte devices en toebehoren veilig kunnen opbergen. We krijgen vaak de vraag: “Hoe houd ik alle ICT opgeruimd in de klas?“. Ad de Kleuver, categorymanager ICT, tipt je 4 verborgen parels.

4 Parels om je ICT veilig op te bergen

Ad: “Door je devices en toebehoren goed op te bergen, zorg je ervoor dat ze langer meegaan. Je voorkomt bijvoorbeeld dat de snoeren van de hoofdtelefoons in de knoop raken en kapot gaan. Opbergen creëert niet alleen rust en overzicht, maar draagt ook bij aan het duurzaam gebruik van ICT. Je slaat twee vliegen in één klap wanneer je de devices opbergt in een laptopkar waarin ze ook automatisch opgeladen worden. Zo zijn alle devices aan het begin van de schooldag weer klaar voor gebruik.”

houten trolley

Duurzame houten trolley

Berg de devices op in de houten trolley. Deze trolley is gemaakt van duurzaam, in Europa geproduceerd hout en daarmee een verantwoord alternatief op de stalen trolleys. De trolley is geschikt voor alle devices.

 

Hoofdtelefoonboom

Hoofdtelefoonboom

Misschien is dit wel een van de meest gestelde vragen van leerkrachten: “Hoe houd ik mijn hoofdtelefoons opgeruimd en voorkom ik dat ze in de knoop raken?” Met deze hoofdtelefoonboom berg je de hoofdtelefoons leuk en handig op en heb je geen gedoe meer met hoofdtelefoons uit de knoop halen.

iPad trolley

Hart voor Leren iPad trolley

Maak het jezelf makkelijk en gebruik de Hart voor Leren Case i20 KidsCover om je iPads in op te bergen en op te laden. Je kunt tot maximaal 20 iPads (met of zonder KidsCover) opbergen in twee grote compartimenten. Twee geïntegreerde oplaadpunten zorgen voor snel en eenvoudig opladen. Omdat de Hart voor Leren case is voorzien van vier kogellagers, een telescopische trolleyhandgreep en twee zijgrepen, is vervoer geen enkel probleem. De Hart voor Leren case is tenslotte gemaakt van supersterk 3 mm dik ABS-PMMA-plastic en een rond aluminiumframe op deksel en body.

 

Hart voor leren cube

Hart voor Leren Cube

Is een laptopkar net ‘too much’ voor jouw klas? Dan is de Hart voor Leren oplaad Cube het ideale alternatief! In deze cube berg en laad je max. 12 iPads, chromebooks of laptops van maximaal 12 inch op. Daarnaast zijn alle USB-C kabels netjes weggewerkt en geven de ingebouwde led-indicatoren de oplaadstatus van de devices aan.

Welke parel past het beste bij jouw vraag?

We adviseren je graag over welke parel jou het beste helpt bij het opruimen van ICT in de klas. Neem contact met ons op via hardware@derolfgroep.nl.