Gepubliceerd op 5 maart 2020
Leestijd 2 min.

Vind je het lastig om telkens nieuwe, creatieve lessen te vinden waarbij steeds verschillende materialen en beeldaspecten aan bod komen? De digitale expressiemethode Uit de Kunst! tekenen & handvaardigheid biedt de oplossing. Je kunt de methode meteen uitproberen met een gratis serie Moederdaglessen.

delubas moederdaglssen

Uit de Kunst! is de nieuwste methode voor tekenen en handvaardigheid. De methode is speciaal ontwikkeld voor het digibord en is interactief, actueel en effectief. Uit de Kunst! heeft een kwaliteitsgarantie: de lessen zijn leerzaam, goed doordacht, praktisch haalbaar én ze leveren schitterende, kunstzinnige resultaten op. In dit korte filmpje zie je hoe het werkt. De methode in een notendop: 

  • In een muisklik een kant-en-klare les 
  • Eenvoudig kiezen op thema, doelen of materialen 
  • Lessen met een kwaliteitsgarantie 
  • De voordelen van een doorlopende leerlijn van groep 1 t/m 8 

Gratis uitproberen: Moederdag lessen 

Speciaal voor Moederdag stelt Uitgeverij Delubas gratis lessen van Uit de Kunst! beschikbaar, voor alle groepen! Maak bijvoorbeeld een gelukspoppetje van textiel (Geluksmoeder), een collage van papier (Dit is mijn familie) of boetseer een karikatuurkopje (Kopje koppie) van klei. Zo maken alle kinderen gegarandeerd een uniek Moederdag cadeau! Benieuwd? Bekijk snel de gratis Moederdaglessen.  Wil je weten welke creatieve lessen je nog meer kunt geven? Vraag dan ook meteen een gratis proeflicentie aan.   

Benieuwd naar de gratis Moederdaglessen?

Klik hier

Wil je meer informatie over andere creatieve lessen?

Bekijk de gratis proeflicentie