Gepubliceerd op 20 februari 2020
Leestijd 3 min.

Jij hebt een passie voor leren. En waarschijnlijk ben je al bezig met plannen voor nóg beter onderwijs in het nieuwe schooljaar. Je leest, kijkt om je heen en pikt op wat je kunt gebruiken. Maar leren kinderen echt zoals jij denkt dat ze leren? In de aantrekkelijke collegereeks ‘Breinkunde in het onderwijs’ nemen Erik Scherder en 8 andere topwetenschappers je mee langs nieuwe inzichten over de werking van de hersenen.

In deze collegereeks ontdek je in negen bijeenkomsten – tussen 9 april en 9 juni in Utrecht – hoe het brein functioneert. De neurowetenschappers rekenen af met mythen over talent en leren en bieden een wetenschappelijk fundament waarop jij je onderwijs kunt baseren.  Je leert over creativiteit, de werking van het geheugen en ontwikkelingsstoornissen. Over de wisselwerking tussen leerkracht en leerling, en de invloed hiervan op hoe kinderen leren. En je hoort wat het effect is van multitasken en ICT gebruik op school.

breinkunde in het onderwijs

Deze reeks is interessant voor schoolleiders, onderwijsmanagers en leerkrachten. De inzichten zullen je verbazen, soms ontroeren en vaak doen lachen. Het zal hoe dan ook iets in je losmaken en je helpen bij het maken van de juiste plannen voor je school.

Wil je meer weten over deze praktische collegeserie, download dan de brochure. Let op: meld je aan via de Rolf groep, want dan krijg je een fikse korting op de prijs. Stuur een mail naar academies@derolfgroep.nl en je ontvangt een kortingscode in je mailbox!

collegereeks

Meer weten?

Wij vertellen je er graag meer over, neem gerust contact met ons op.

Direct contact