Gepubliceerd op 11 november 2019
Leestijd 2 min.

“Het Correctbook is een oneindig herbruikbaar notitieboek met pagina’s die werken als een whiteboard. Je veegt alles wat je hebt geschreven zo weer uit. En het leuke is: je kunt het boekje vullen met verschillende soorten papier: blanco, gelinieerd, met een to-do lijstje. Handig, zo kun je allerlei soorten aantekeningen combineren.”

Wat heb je eraan?

“Ik ben onwijs perfectionistisch en zet meestal pas woorden op papier als ik zeker weet dat ik het juiste ga schrijven. Doordat dit notitieboek uitwisbaar is, is de drempel veel lager om gewoon te beginnen met schrijven. Ik hoef ook niet eens netjes te schrijven, want ik kan alles toch uitwissen. Dit alles zorgt ervoor dat ik mijn gedachtespinsels sneller op papier – en dus uit mijn hoofd – zet. En ja, dit boekje helpt ook tegen papierverspilling. ”

Waarom vindt Shana het Correctboek een parel?

“De pagina’s van het Correctbook zijn er makkelijk uit te halen en weer terug te stoppen. Ik ben linkshandig, dus ik schrijf lekkerder als ik de bladzijde er eerst uithaal. De inkt van speciale pen droogt heel snel op, dat is voor mij als linkshandige ook heel fijn. Bovendien – en dat is echt fantastisch – heeft Correctbook een speciale app waarin je je aantekeningen kunt opslaan. Vanuit de app maak je een foto van je aantekeningen, de app werkt de foto meteen bij zodat je de tekst goed terug kunt lezen, en slaat ‘m op in een mapje. Geen gedoe meer met losse briefjes, superhandig!”

Je vindt Correctbook in onze webshop.

Ga naar de webshop