Gepubliceerd op 2 juni 2021
Leestijd 5 min.

Nu kleuters weer naar school mogen, kunnen ze weer lekker spelen en ravotten met hun vriendjes. Misschien hebben ze op dit moment wat extra behoefte aan de dingen die ze gemist hebben. Laat ze daarom juist nu meer dingen samen ontdekken en laat ze spelen met educatief ontwikkelingsmateriaal. Plezier maken en een fijne speel-leeromgeving is erg belangrijk voor het jonge kind!

Creëer een hele speelwereld in één hoek

Omdat de speel-leeromgeving zo belangrijk is voor het jonge kind en zij op de juiste manier moeten kunnen spelen, is het belangrijk dat er een soort speelobject midden in een hoek gecreëerd wordt waar kinderen samen omheen kunnen spelen, of naast elkaar. Om dit te realiseren staan er drie thema’s centraal waarin je een hele speelwereld creëert in één hoek: poppen, dieren en vervoer.

Thema poppen

Voor het thema ‘poppen’ is een nieuw poppenhuis ontworpen: een modern poppenhuis voorzien van zonnepanelen en twee verdiepingen die je zelf kunt inrichten zoals je wilt. De huiskamer beneden of liever boven? Geen enkel probleem. De meest verkochte poppenhuismeubels passen in dit poppenhuis. Het huis is ook vanaf de zijkant en achterkant voorzien van openingen waardoor je met meerdere kinderen tegelijkertijd kunt spelen.

Poppenhuis

Richt het poppenhuis in met:

Wil jij een poppenhuis in de speelhoek?

Bestel het poppenhuis en de inrichting op de webshop

Thema dieren

BoerderijstalVoor het thema ‘dieren’ is een nieuwe boerderijstal ontworpen. Deze boerderijstal is voorzien van zonnepanelen op het groen dak. Er is ruimte genoeg om een hele stal te vullen met koeien of verschillende boerderijdieren.

Voor de inrichting:

Wil je een echte koe in de klas?

We hebben een bijzondere Augmented Reality (AR) les over koeien!

Bestel de AR les over koeien

Thema vervoer

Voor het thema ’vervoer’  is er een nieuwe garage ontworpen. De speelgarage van de toekomst. Kinderen kunnen vanaf vier verschillende kanten spelen met deze garage. Er zijn verschillende spelmogelijkheden aan deze garage toegevoegd. Zo kan je de helling oprijden richting het parkeerdek, waar ook drones kunnen landen. En helling weer afrijden en parkeren op de begane grond. Je rijdt door de tunnel heen richting het tankstation waar je kunt kiezen uit elektrisch laden of je tank kunt vullen met waterstof.

Garage

Voor extra spelmogelijkheden:

Wil jij de speelgarage van de toekomst in de speelhoek?

Bestel de garage in de webshop