Gepubliceerd op 08 december 2020 Leestijd 3 min.
Geschikt voor
Basisschool Kinderopvang
NULL
Gepubliceerd op 08 december 2020 Leestijd 3 min.

Slim aan de slag

Blijf je ontwikkelen met KlasMastr!

Om je goed te voelen in je werk, gemotiveerd te blijven en telkens weer een volgende stap te kunnen zetten, is het van groot belang dat je je kunt blijven ontwikkelen. Dat ontwikkelen gebeurt op verschillende manieren. Nieuwe ervaringen, gesprekken met je collega’s en het oplossen van situaties in je werk zijn daar voorbeelden van. Maar ook het volgen van een training een webinar of een e-learning biedt je de mogelijkheid om, gericht op wat jij wilt, te leren en nieuwe dingen te ontdekken.

KlasMastr biedt een online platform, waarmee je alles rondom professionalisering in 1 leerportaal kunt vinden. Op verschillende onderwerpen (van time management tot aan een passend instructiemodel), op verschillende manieren (van een fysieke training tot aan een e-learning) en voor verschillende doelgroepen binnen het primair onderwijs en de kinderopvang. Niet alleen worden al deze inhouden binnen KlasMastr aangeboden, ook kan er direct een link worden gelegd met een bekwaamheidsdossier en certificering en de gesprekkencyclus.

Kortom; KlasMastr biedt een perfecte plek voor jou als professional om te werken aan je eigen ontwikkeling!

Met ingang van 1 januari 2021 wordt het aanbod van KlasMastr enorm uitgebreid doordat het leerplatform van Spiek! wordt geïntegreerd. Spiek! is het online micro-learning platform van Uitgeverij Zwijsen en bevat meer dan 150 micro-learning modules over uiteenlopende onderwerpen direct aansluiten bij praktische vragen van leerkrachten. Doordat het Spiek! aanbod wordt opgenomen in KlasMastr kunnen we nog beter voldoen aan jouw vraag naar een compleet en kwalitatief sterk aanbod.

Als je nieuwsgierig bent geworden nodigen we je uit om eens te kijken naar kunnen we hier al iets plaatsen? of contact met ons op te nemen.

Ben je nieuwsgierig geworden? We helpen je graag verder! KlasMastr@derolfgroep.nl of 088 410 10 20