Planning, ontdekplaten, verhalen, versjes, spelletjes en heel veel spelen. Een greep uit de nieuwste versie van Piramide. We vertellen je graag over de digitale mogelijkheden van Piramide én over alle vernieuwingen tijdens het gratis webinar op dinsdag 25 juni

Praktische informatie:

  • Datum: dinsdag 25 juni 2024
  • Tijd: 16:00 tot 17:00 uur.
  • Deelname aan dit webinar is gratis
  • Dit webinar wordt door Brenda van Rijn en Gerreke Gierveld gegeven

Wat kun je verwachten in dit webinar?

Wil jij werken met een goed, leuk én handig erkend educatief programma? In dit webinar maak je kennis met Piramide

piramide logo

Digitaal. Piramide Digitaal biedt een compleet aanbod voor baby’s, dreumesen, peuters en kleuters om zich op de best mogelijke manier te ontwikkelen in een rijke speelleeromgeving.

Na het webinar krijg je een link naar de opname van het webinar om deze rustig terug te kijken óf om deze met je collega’s te delen.

Doelgroep:

Professionals in kinderopvang en basisonderwijs (groep 1 en 2).

Inschrijven

Schrijf je hier in

Brenda van Rijn

Brenda van Rijn 
Adviseur Innovatie & ontwikkeling

Brenda van Rijn is onderwijskundige en werkzaam als educatief ontwikkelaar. Kennis van onderwijsinhoud, ervaring in de praktijk en een creatief proces zijn de basis van deze ontwikkelingen. Het uiteindelijke doel is altijd om het onderwijs te verrijken met kwalitatief goede producten waarmee we professionals helpen en kinderen verder ontwikkelen.

 

Gerreke Gierveld

Gerreke Gierveld 
Teamleider Het Jonge Kind & Kinderopvang

Gerreke Gierveld laat alle lagen – van werkveld tot bestuur – in het onderwijs kennismaken met tools om zelfs de allerjongste kinderen meer te laten spelen. Bijvoorbeeld door een praktijkgerichte training te geven aan onderwijsprofessionals die daarna weer hun collega’s kunnen bijscholen. Gerreke combineert een hands-on-mentaliteit met de theorie, ontwikkelt methodes door en werkt zo op creatieve wijze aan de groeiende behoefte in de kinderopvang om ook baby’s meer uit te dagen om te spelen.

Ook interessant voor jou