3 t/m 7 oktober 2022
NULL

Met bezoek aan Het Nationaal Onderwijs Congres

Studiereis Nederland

In oktober organiseren we voor educatieprofessionals uit de Caribbean weer een mooie studiereis naar Nederland. Samen met jouw Caribische collega's ontdek je in 5 dagen hoe het onderwijs in Nederland is georganiseerd en breng je ook een bezoek aan Het Nationaal Onderwijs Congres, hét congres voor het basisonderwijs in Nederland.

In Nederland werken veel onderwijsinstellingen en partners met ons samen om het beste te halen uit ieder kind. Tijdens de studiereis bezoek je 4 scholen en 3 onderwijsgerelateerde partners van de Rolf groep. Zo is er gelegenheid om in gesprek te gaan met leerlingen, leerkrachten en schooldirecties.

Bezoek Het Nationaal Onderwijs Congres

Onderdeel van de studiereis is deelname aan Het Nationaal Onderwijs Congres. Het jaarlijkse congres is hét onderwijsplatform voor kennis, ontmoeten, inspiratie, beleving en de laatste ontwikkelingen in het primair onderwijs. Topsprekers als Erik van ‘t Zelfde, Jan van Halst, Paul Baan en Meester Jesper spelen in op de huidige ontwikkelingen in het onderwijs. Daarnaast zijn er inspirerende en praktijkgerichte workshops door onderwijsadviseurs en andere professionals. Aan ontspanning geen gebrek met o.a. Steven Kazan. Ontmoet kennispartners uit het basisonderwijs op de innovatiemarkt en maak kennis met de nieuwste innovaties, materialen en lesmethodes. De heerlijke versnaperingen maken de dag compleet tot een ware beleving.

Planning en kosten

De compleet verzorgde studiereis organiseren we van maandag 3 t/m vrijdag 7 oktober 2022. De prijs per persoon is 450 euro (excl. BTW). Dit bedrag is inclusief begeleiding, transfers vanaf Utrecht Centraal Station naar de verschillende locaties, ticket voor Het Nationaal Onderwijs Congres en lunch.

Vliegticket naar en verblijf in Nederland dien je zelf te regelen.

Interesse?

Wil je deelnemen aan de studiereis? Meld je aan door het aanmeldformulier in te vullen!