Creall logoHet werken met klei draagt bij aan de balans tussen hoofd, hart en handen. En of je klei nu inzet voor een creatieve les of gebruikt voor ‘leren met je handen’: deze activiteit brengt rust in je klas. Het vergt namelijk nogal wat concentratie om te maken wat je in je hoofd hebt. Het is belangrijk dat je kiest voor de kleisoort die past bij de leeftijd van de kinderen en de activiteit.

Creall ultra soft

Creall Ultra Soft klei

Klei voor de jongsten moet lang zacht blijven en heel makkelijk te kneden zijn. Creall Ultra Soft klei is ultrazacht boetseermateriaal en speciaal ontwikkeld voor jonge kinderen.

creall super soft  Creall ultra soft

Bestel Creall Ultra Soft klei

Bestel in de webshop
creall super soft

Creall Super Soft boetseerklei

Deze klei is goed te vormen zonder dat het uitdroogt. Heel fijn voor de middenbouw, waar het ook gebruikt wordt voor leeractiviteiten, zoals tellen en geometrische vormen onderscheiden.

creall supersoft Creall super soft

Bestel Creall Super Soft boetseerklei

Bestel in de webshop
Creall therm soft

Creall Therm Soft boetseerklei

In de bovenbouw is Creall Therm Soft echt op zijn plek. De handen hebben voldoende kracht om deze zwaardere kleisoort te kneden en de motoriek is fijn genoeg om goed te vormen. Ingewikkelder boetseerwerken lukken daarom vaak goed. Creall Therm Soft kun je bakken in een gewone keukenoven.

creall therm soft Creall therm soft

Bestel Creall Therm Soft boetseerklei

Bestel in de webshop