NULL

ZuluConnect

Lessen op passende niveaus voor elke leerling

Maak, deel en arrangeer eenvoudig lessen en deel deze met collega’s of andere scholen. En zet jouw samengestelde les direct klaar voor je leerlingen in de gekoppelde agenda.

ZuluConnect is een innovatieve persoonlijke digitale leer- en werkomgeving en winnaar van een IPON award 2018 in de categorie Organisatie van het Leren! ZuluConnect biedt het gemak van één login voor alle schoolapplicaties en het is de plek om eenvoudig lessen te maken, delen en arrangeren zonder direct afscheid te nemen van de vertrouwde methoden.

ZuluConnect biedt leerkrachten de mogelijkheid om zelf lessen te maken voor hun groep, bestaande lessen aan te passen aan de eigen groep en de voortgang van het lesverloop bij hun leerlingen te volgen. En het leerplatform biedt de mogelijkheid om zelf ‘rijke’ lesstof te maken en op te slaan, deze lesstof te voorzien van vragen en dit vervolgens in taken uit te delen aan de hele groep en aan individuele leerlingen.

Beschik je als school over Wizenoze, dan kan deze gekoppeld worden aan ZuluConnect.

“De wens van het onderwijs om alle digitale leermiddelen middels een iTunes of Netflix-achtige constructie beschikbaar te maken, is hierdoor en stap dichterbij gekomen."
Juryrapport IPON award 2018

ZuluConnect biedt ook het gemak van één login voor alle schoolapplicaties.