NULL

Ontdek de voordelen van Windows 11

Windows 11 upgrade beschikbaar voor jouw school

Op 5 oktober 2021 was het zover; Microsoft lanceerde Windows 11. De opvolger van Windows 10. Met Windows 11 krijg je de beschikking over veel nieuwe functies, een betere beveiliging en een nieuw verfrissend uiterlijk. Over elk detail is nagedacht waardoor je een volledig nieuwe gebruiksvriendelijke ervaring krijgt.

Alle belangrijke informatie over Windows 11 op een rij

Op deze pagina vind je alle belangrijke informatie over Windows 11 met een persoonlijke toelichting van onze ICT experts. In de verschillende video’s op deze pagina vertellen we je meer over de mogelijkheden, we bespreken veel gestelde vragen, maar ook over de veiligheid en wat je moet doen om op jouw school te kunnen overstappen naar Windows 11.

Voordelen Windows 11

In deze video vertelt Laura je meer over de voordelen van Windows 11.

Windows 11 voordelen

Functionaliteiten

Windows 11 heeft veel nieuwe functionaliteiten die ook voor jou als leerkracht of onderwijsprofessional je werk een stuk aangenamer kunnen maken. Stephan ter Horst, Microsoft 365 specialist bij de Rolf groep, legt je in onderstaande video uit wat de belangrijkste functionaliteiten zijn van het nieuwe Windows 11. Met behulp van zijn 7 tips en tricks heb je een perfecte Quick start voor Windows 11.

Windows 11 functionaliteiten

FAQ Windows 11

Maarten Pigge, teamleider van de Infodesk & Support bij de Rolf groep, ziet al veel vragen voorbijkomen over de nieuwe Windows 11.

We kunnen ons voorstellen dat als je straks zelf jouw Microsoft device gaat updaten naar Windows 11 jij ook gebruikersvragen hebt. Daarom neemt Maarten je in onderstaande video alvast mee in de meest gestelde vragen. Zo krijg je alvast een beter beeld van wat je kunt verwachten.

Kom je er straks toch niet uit en heb je andere gebruikersvragen? Neem dan contact op met de Infodesk en dan helpen we je weer op weg.

Windows 11 FAQ

Veiligheid + hoe kun je overstappen

Ook over de veiligheid van het werken met Windows 11 hoef jij je geen zorgen te maken. Aldus Stephan ter Horst, Microsoft 365 specialist bij de Rolf groep

Als Zorgeloos in de Cloud gebruiker wordt jouw omgeving beheerd met Microsoft Endpoint, de nieuwe naam voor Intune. Hierdoor maakt de computer al gebruik van de geavanceerde beschermingstools die Microsoft jouw school biedt.

De upgrade naar Windows 11 komt echter in tegenstelling tot zijn voorganger Windows 10 met een aantal specifieke eisen voor jouw desktop of laptop. Daarom vertelt Stephan je in onderstaande video meer over de belangrijkste eisen zodat ook jij straks een goede overstap kunt maken.

Windows 11 Veiligheid

Windows 11 staat vanaf nu voor jou klaar!

Heb je nog vragen over de overstap naar Windows 11? Neem dan nu contact op met jouw Sales Consultant ICT of bel met onze Infodesk op 088-4101020.

Bekijk hieronder de video waarin Laura je vertelt waar je terecht kunt met je vragen.

Windows 11 vragen over de overstap