De overgang naar het voortgezet onderwijs is een grote stap in de ontwikkeling van een kind. Ze komen op een nieuwe school en leren andere leeftijdsgenoten kennen. Daarnaast ontwikkelen ze zich inhoudelijk in hoog tempo. Het sturen en faciliteren van deze ontwikkeling is een uitdaging. Bij de Rolf groep helpen we je hier graag in mee.

Apple in het voortgezet onderwijs

Apple inspireert om te leren

Ieder kind wordt geboren met een gezonde dosis creativiteit. Een van de belangrijkste taken van leerkrachten is die verder te stimuleren. Creativiteit maakt leerlingen namelijk beter in communiceren en problemen oplossen. En dit helpt ze bij hun ontwikkeling in de wereld maar ook bij het vormgeven van de wereld van morgen. Apple brengt voortdurend nieuwe content uit waarmee leerkrachten de creatieve talenten van leerlingen kunnen voeden.

Apple op school

Wij zijn Apple Education specialist

De Rolf groep is Apple Education specialist. Dit betekent dat onze medewerkers diepgaande kennis hebben van de inzet van Apple producten in het onderwijs. Hierdoor hebben wij alles in huis om jouw school te begeleiden bij de implementatie en optimale toepassing van Apple oplossingen.

Apple education specialist Nederland | de Rolf groep

Apple6

Ontdek meer over Apple

Lees verder en ontdek meer over de mogelijkheden met Apple in het onderwijs.

Vragen of interesse?

Neem contact op met onze sales binnendienst voor een advies over de mogelijkheden met Apple op jouw school:

  • Mark van Ooijen 06-5007 3762
  • Stefan Nagtegaal 06-5148 5665

Digitale presentatiemiddelen en audiovisuele oplossingen

Digitalisering is niet meer weg te denken uit het onderwijs. Maar hoe regel je dit goed? Bij de Rolf groep hebben we hier een compleet aanbod voor.

Lees meer over digitale presentatiemiddelen en audiovisuele oplossingen