Dell assortiment bekijken
NULL

Iedere onderwijsprofessional verdient een goede schoolwerkplek!

Upgrade je schoolwerkplek

Natuurlijk verdienen leerkrachten, stafmedewerkers en directie een complete werkplek met een moderne laptop, monitor en bijpassende accessoires. Want ondersteunt door goede ICT-faciliteiten haal je het optimale uit je werk en lever je de beste prestaties. ​ Zo helpt een goede werkplek je te richten op waar het echt om draait: de ontwikkeling van jouw leerlingen!

Benieuwd welke hardware wij adviseren voor een goede schoolwerkplek?

 • De Rolf groep adviseert Dell


 • Bekijk onze speciale Dell selectie

  Ja, ik wil meer weten over..

  icoon klantenservice
  Audiovisuele producten & Hardware

  Stefan Nagtegaal: 06 5148 5665 / Mark van Ooijen: 06 5007 3762

  De voordelen van een complete werkplek

  Een complete werkplek begint natuurlijk met een goed werkende, snelle en betrouwbare laptop. Zo voorkom je onnodig tijdverlies door slome en langzaam startende hardware. Bijkomend voordeel van een laptop is dat iedereen flexibel en plaats onafhankelijk kan werken. Nieuwe laptops zorgen daarmee voor een hogere effectiviteit, een beter resultaat in de klas en daarmee tevreden leerkrachten en leerlingen. Dat is toch winst voor iedereen?

  Stel je een dag van een leerkracht voor! De dag begint met een laptop opstarten, monitor aansluiten, digibord opstarten, verbinden, kinderen welkom heten en de les kan beginnen. Na de les ga je nakijken, administratie bijwerken, online training volgen of een online oudergesprek. Dit gaat allemaal zoveel soepeler met goede ICT voorzieningen!
  Wacht niet langer en maak jouw school extra aantrekkelijk voor bestaande en nieuwe leerkrachten met goede, complete werkplekken!

  Bekijk onze speciale Dell selectie

  Hierom kiest de Rolf groep voor Dell!

  Dell is samen met de Rolf groep al jaren lang één van de grootste hardware leveranciers aan het Primair onderwijs in Nederland.

  Dell is een stabiel, degelijk en betrouwbaar merk en daarmee een goede, duurzame investering in moderne hardware voor jouw school. Natuurlijk met uitgebreide garantiemogelijkheden, zodat je bij storingen van je hardware nooit stil staat.

  De door ons geselecteerde Dell laptops zijn standaard uitgerust met prettige functionaliteiten die je ondersteunen in je dagelijks werk.

  Voorbeelden van handige functionaliteiten:

  • De ingebouwde camera en microfoon (handig bij Teams, online overleg met leerlingen of oudergesprekken)
  • USB-C aansluiting (Er is maar één kabel nodig voor én stroom én het aansluiten van een extra monitor)
  • Extra snel opladen van je accu (binnen een uur zit de accu weer op 80% en kunnen medewerkers de hele dag door)
  • Extra veilig opstarten met Fingerprint (Extra beveiliging, zodat alleen een bevoegd persoon de laptop kan opstarten en gebruiken)

  Bekijk ons aanbod voor leerkrachten, staf en directie.

  Ontdek onze Dell aanbiedingen met aantrekkelijke prijzen. Zodat jouw medewerkers binnen no-time aan het werk zijn op een werkplek die ze verdienen!

  Bekijk onze Dell aanbiedingen