Jaarbestellingen 2019-2020

Leg je ei… in mei!

Voor veel scholen is het een vaste prik in het late voorjaar: nadenken over de nieuwe jaarbestelling. En dat is hartstikke leuk. Zitten er interessante materialen bij? Wat is nieuw? Wat zijn trends? Wat doen de prijzen?

Voorjaarsmoeheid?

Natuurlijk is het fijn om alvast vooruit te kijken naar het komende schooljaar. Tegelijkertijd is de periode zo vlak voor de vakantie pittig. We hebben allemaal een lang schooljaar achter de rug en de zomer lonkt.

Welnee!

Wij gaan ervoor zorgen dat de nieuwe jaarbestelling een feestje wordt. En jij bent onze speciale gast.

Uitnodiging: Leg je ei in mei

Dit jaar nodigen we je uit om je jaarbestelling te doen in week 20, 21 of 22, dus in de periode van maandag 13 tot en met vrijdag 31 mei. Dat heeft veel voordelen. Gegarandeerd zorgeloos de zomervakantie in, want:

 • Jouw school heeft mooi op tijd de neuzen dezelfde kant op staan in aanloop naar het nieuwe schooljaar.
 • Op tijd bestellen betekent keuze uit ruime tijdsloten voor wat betreft de levering. Bepaal zelf je leverdatum!
 • Opgeruimd staat netjes: geen stapels dozen of pallets in je hal… maar opgeruimd een fris schooljaar tegemoet door gegarandeerde levering voor de zomervakantie.

Tips en aandachtspunten voor jouw jaarbestelling. Download een handige checklist!

Ben je er klaar voor?

Wij wel. Bij een feestje horen slingers… en die hangen we graag alvast op. Elke dag in de genoemde periode een dagprijs (15 dagen):

 • vijf keer een samengesteld creatief pakket t.w.v. € 750,–
 • vijf keer een samengesteld spellenpakket t.w.v. € 750,–
 • vijf keer een samengesteld STEAM-pakket t.w.v. € 750,–

Bekijk de inhoud van de pakketten >

Creatief pakket t.w.v. € 750,-

Spellenpakket t.w.v. € 750,-

STEAM-pakket t.w.v. € 750,-

Het gouden ei

Voor één van de scholen die bestelt voor 1 juni kan het nieuwe schooljaar nu al niet meer stuk. Met een waardecheque t.w.v. het aankoopbedrag van de jaarbestelling**.

 

Mocht je niet winnen… dan is het óók Koek en ei!

Elke school die in de periode van 13 mei tot en met 31 mei 2019 de jaarbestelling plaatst – bij besteding van minimaal € 3000,– (inclusief btw) in de webshop van de Rolf groep – ontvangt als cadeau een gevulde koektrommel. Geniet van het uitpakken van de nieuwe spullen, met een lekker koekje erbij!

Toffe lesbrief: Driedimensionale dieren in een dierentuin

Zet jouw leerlingen op een verrassende manier aan de slag met de lege dozen met deze lesbrief. Zet hem in in de laatste weken van het schooljaar en ga dozenvrij de vakantie in.

En er is meer…

Het zal duidelijk zijn dat in mei bestellen de moeite meer dan waard is. Ook voor de school-administratief medewerkers. Wij realiseren ons dat we hen kunnen ontzorgen, door ze in deze drukke periode werk uit handen te nemen. We stellen, half april via e-mail, een Excelbestand ter beschikking, dat leerkrachten kunnen invullen. De administratief medewerker mailt deze lijst naar de klantenservice, waarna wij de complete bestelling invoeren (wij nemen eerst contact op voordat de bestelling definitief wordt geplaatst). Voor ons een klein eitje, dat we graag voor je leggen – voor bestellingen van 13 tot en met 31 mei.

 

**Ben je er klaar voor?

De belangrijkste spelregels in het kort:

 • Van 13 mei tot en met 31 mei 2019 maak je bij besteding van minimaal € 3000,– (inclusief btw) in de webshop van de Rolf groep automatisch kans op prijzen.
 • Deelname is eenmalig per klantnummer mogelijk en staat open voor alle klanten, met uitzondering van werknemers en hun gezinsleden van de Rolf groep en/of aan de Rolf groep gelieerde ondernemingen.
 • De winnaar van de waardecheque t.w.v. het aankoopbedrag van de jaarbestelling (met een maximum van € 5000,– inclusief btw) wordt op donderdag 6 juni bekend gemaakt via deze webpagina en via Facebook. Daarnaast benaderen we de winnaar persoonlijk.
 • De winnaars van de dagprijzen worden wekelijks op maandag bekend gemaakt via deze webpagina. Daarnaast benaderen we de winnaars persoonlijk.
 • De waardecheque is geldig van 6 juni 2019 tot en met 31 december 2019 op het gehele assortiment in de webshop van de Rolf groep.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Eventuele vragen, opmerkingen of klachten over de Leg je ei… in mei!-actie 2019 of deze voorwaarden kunnen schriftelijk of digitaal gesteld worden. De klantenservice is dagelijks bereikbaar via 088 – 4101020 en per e-mail via klantenservice@derolfgroep.nl.

Voor alle spelvoorwaarden verwijzen we je naar deze download >