29 april t/m 2 mei 2019

29 april t/m 2 mei 2019

Studiereis naar Finland

Voor de 8ste keer kun je met ons mee op studiereis naar Finland. In vier dagen ontdek je samen met collega’s hoe het primair onderwijs in Finland georganiseerd is. Deze reis naar Finland is de ultieme manier om ideeën op te doen en letterlijk verder te kijken dan je eigen grenzen. Je komt in aanraking met interessante praktijkvoorbeelden, leert van onderwijsdeskundigen ter plaatse én van je reisgenoten.

Het onderwijs in Finland staat internationaal zeer goed aangeschreven. Aan de leerkrachten worden hoge eisen gesteld en er wordt gewerkt volgens het principe ‘geen controle, maar sturing’. Daarnaast is het Finse onderwijs toegankelijk. Iedereen is gelijk en er is veel aandacht voor de optimale leeromgeving van het kind. De kleinere klassen zorgen voor een informele sfeer en een open verhouding tussen leerlingen en leraren.

Ben je directeur, bestuurder of leerkracht binnen het primair onderwijs, schrijf je dan nu in en ga mee!

Voor meer informatie neem contact op met Ramona Klippel via events@derolfgroep.nl of bel 088 410 10 50

Reissom: € 1.695,00. p.p. incl.: retourvlucht (incl. handbagage*), overnachtingen (gedeelde tweepersoonskamer**), ontbijt, schoollunches, het diner en alle activiteiten.
Wij gaan altijd in gesprek met de deelnemers om het programma zoveel mogelijk op maat te maken. Je ontvangt twee weken voor aanvang van de reis het definitieve programma.

*Ruimbagage mogelijk tegen meerprijs
**Eenpersoonskamer mogelijk tegen meerprijs

 Activiteiten
Dag 1 - Maandag- Heenreis
- Lezing Finnish Agency of Education
- Incheck hotel
Dag 2 - Dinsdag- School / Daycare bezoeken
Dag 3 - Woensdag- Vertaalslag eigen praktijk
- Sightseeing
- Diner
Dag 4 - Donderdag- School / Daycare bezoek
- Terugreis naar Nederland