Noordhoff heeft een nieuwe methode voor Taal en Spelling: Nieuw Nederlands Junior. Speciaal voor alle gebruikers van de methode Taal & Spelling op maat 2 is er een overstapregeling. Met deze overstapregeling schaf je de nieuwe methode voordelig aan.

De overstapregeling in het kort:

Noordhoff hanteert een afschrijvingsperiode van 8 jaar. Stap je nu over naar Nieuw Nederlands Junior, dan krijg je voor elk resterend jaar 12,5% terug van de aanschafwaarde van de handleidingen, de antwoordenboeken en de leerboeken. Wanneer je in 2018 gestart bent, betekent dat voor een gemiddelde school een tegemoetkoming van ruim €2500,-! Het is dus héél voordelig om nu over te stappen naar Nieuw Nederlands Junior. Werk je langer dan 8 jaar met de methode, dan geldt dat je ook 12,5% van de aanschafwaarde van de aangegeven materialen retour ontvangt. Let op: de overstapregeling eindigt op 01 juli 2023.

Waarom aankomend schooljaar overstappen naar Nieuw Nederlands Junior?

Naast de financiële voordelen, kent de overstap naar de nieuwe methode nog meer voordelen. Alle voordelen van Nieuw Nederlands Junior op een rijtje:

  • Naadloze aansluiting op Nieuw Nederlands in het voortgezet onderwijs;
  • Wetenschappelijk onderbouwde en bewezen effectieve didactiek;
  • Het beste van Taal- en Spelling op maat is bewaard gebleven;
  • Alle onderdelen in samenhang (ook lezen en zaakvakken) met elkaar verweven;
  • Altijd zelf kiezen tussen papier of digitaal, of allebei!

Wil je de methodes met elkaar vergelijken?

Download de leaflet

Benieuwd naar de methode Nieuw Nederlands Junior?

Wil je zelf onderzoeken of de methode bij jouw school past? Vraag een zichtzending aan.