Wij houden van leren, sterker nog: we zijn er vol van! Daarom helpen we professionals in het onderwijs en de kinderopvang om elke dag het allerbeste uit ieder kind te halen. Door mee te denken, mee te doen én door ál onze kennis over de ontwikkeling van kinderen te delen.

Rolf Groep - Bedrijfsfilm

Shoppen en advies

Natuurlijk kun je bij ons ook fantastisch shoppen: mooi ontwikkelingsmateriaal, slimme lesmethodes, toekomstgerichte ICT-middelen, hippe interieurs en uitstekende trainingen voor alle medewerkers. Wil je iets aanschaffen? Dat kan, bijvoorbeeld direct online via onze webshop.

Maar misschien vind je het prettiger om eerst met ons te praten over bijvoorbeeld de samenhangende educatieve leermiddelen, die passen binnen jullie pedagogische visie, toekomstplannen en budget. Neem gerust contact met ons op. Samen maken we nog betere keuzes, waar iedereen ook op de lange termijn tevreden over is.

FSC gecertificeerd

FSC_logoVanaf oktober 2023 zijn wij FSC gecertificeerd. Met dit certificaat tonen wij aan dat we het belangrijk vinden om op een verantwoorde manier om te gaan met hout en bosproducten. Dit betekent dat het gebruikte hout of bosproducten in de producten in onze webshop afkomstig zijn uit verantwoord bosbeheer. Op het moment van ontvangst van de FSC-certificering zijn onze producten nog niet allemaal FSC. De komende jaren gaan we ons assortiment, samen met onze partners, verder verduurzamen.

Cedeo-erkend adviesbureau

De kwaliteit van ons onderwijsadvies en onze trainingen is van zeer hoog niveau. Dat zeggen we niet zelf, maar blijkt uit onafhankelijk onderzoek van certificeringsinstantie Cedeo. Uit het onderzoek onder klanten – waarin onder andere onze aanpak, deskundigheid, prijs-kwaliteitsverhouding en materiaal werden getoetst – blijkt dat we gemiddeld een 9,6 scoren!

 

> Bekijk de voordelen van deze erkenning voor jouw organisatie

Beeldmerk opleidingen herregistratie

Geaccrediteerde opleidingen

Schoolleiders kunnen zich ontwikkelen door het volgen en afronden van onze opleidingen voor schoolleiders. De opleidingen voldoen aan de inhoud, het niveau en de studiebelasting die nodig zijn voor de herregistratie van schoolleiders. Lees meer over de beoordeling op Schoolleidersregister Primair Onderwijs.

 

> Bekijk onze opleidingen voor schoolleiders

iso_9001

ISO 9001 gecertificeerd

Met trots mogen wij mededelen dat wij onze ISO 9001 certificering voor ICT-diensten bemachtigd hebben! Het certificaat hebben wij behaald op het gebied van ontwikkelen, hosten, leveren, implementeren en beheren van een Cloud gebaseerde leer- en werkomgeving in schoolorganisaties en het leveren van de daarbij benodigde hardware.

 

> Bekijk het ISO 9001 certificaat

ISO 27001 gecertificeerd

Onze organisatie is ISO 27001 gecertificeerd! ISO 27001 is een wereldwijd erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging. De norm beschrijft hoe u procesmatig met het beveiligen van informatie kunt omgaan, met als doel om de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen uw organisatie zeker te stellen. Denk hierbij aan het beschermen van persoons- en/of bedrijfsgegevens, bescherming tegen hackers en inbraak. Onze organisatie voldoet aan alle eisen rondom informatiebeveiliging.

ISO 14001 gecertificeerd

Onze organisatie is ISO 14001 gecertificeerd! ISO 14001 is de internationale norm met eisen voor een milieumanagementsysteem. Het milieumanagementsysteem wordt door ons gebruikt om een passend milieubeleid te ontwikkelen en de uitvoering ervan te borgen. Hiermee werken we aan een continue verbetering van de prestaties en bescherming van het milieu en beheersen we de milieurisico’s als gevolg van de activiteiten van onze organisatie.

 

> Bekijk het ISO 14001 certificaat

DRG-Duurzaam-logo-groen

Duurzaamheid

Binnen de Rolf groep zetten we stappen die bijdragen aan duurzaamheid, om zo de wereld een beetje mooier te maken. Maar ook om onze kinderen een eerlijke en groene toekomst te geven. We vinden het belangrijk om het milieu te beschermen en het zo min mogelijk te belasten. Bij het plannen van onze activiteiten houden we hier rekening mee. Daarnaast houden we ook rekening met eisen en wensen van andere belanghebbenden en spelen we in op externe en interne kansen en bedreigingen. Om een en ander gestalte te geven en voor eenieder aantoonbaar te maken kiezen wij ervoor om het milieusysteem te laten certificeren volgens de ISO 14001. We streven naar de continue verbetering van onze milieuprestaties. Daartoe wordt ons organisatiesysteem regelmatig getoetst door middel van externe audits.

 

> Lees meer over duurzaamheid bij de Rolf groep

Logo BB Capital

De Rolf groep bundelt krachten met BB Capital voor verdere groei

De Rolf groep slaat de handen ineen met investeringsmaatschappij BB Capital Investments om haar toonaangevende positie in het onderwijs en de kinderopvang te versterken. Door de samenwerking zien we volop kansen om verder te groeien en onze klanten nog optimaler te kunnen bedienen. We zijn bijzonder blij dat we met een fijne partij achter ons de toekomst in gaan.