Een leven lang leren

Jouw ontwikkeling: héél belangrijk

Wie anderen iets bijbrengt, is zelf ook vol van leren. Die houding komt goed van pas, want de ontwikkelingen in het primair onderwijs en de kinderopvang gaan snel. Met training, coaching en advies dagen we je uit om nieuwe wegen in te slaan. Zo houden je medewerkers hun didactische skills up to date en blijft de kwaliteit van het onderwijs en de kinderopvang gewaarborgd.

Samen met OinO-Advies bieden wij: 

  • Een online academie op maat
  • Training, coaching en advies op locatie 
  • Studiereizen naar het buitenland 

Online academie op maat 

Uw Academie is je persoonlijke, online academie waar je aan je eigen ontwikkeling werkt. Samen met de directie of het bestuur van je school of kinderopvangorganisatie stellen we elk jaar opnieuw een aanbod samen van onder andere bij- en nascholing, e-learning en in company trainingen. De trainingen zijn ontwikkeld door OinO-Advies en diverse andere samenwerkingspartners.   

Jouw academie?

Wil je weten hoe wij jouw academie opzetten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs of bekijk de website. 

Training en advies op locatie 

Uitgangspunt van onze aanpak is ons geloof in de kracht van ieder team. Om die te versterken, sluiten we voor een afgesproken periode bij jullie aan met training, coaching en advies. Eerst komen we bij je langs om te verkennen wat er speelt in je organisatie. Vervolgens zoeken we naar een oplossing die naadloos aansluit bij jullie vraag. Dat kan ondersteuning zijn bij het uitdenken en vormgeven van een onderwijsvisie, maar ook bij het ontdekken van nieuwe wegen die naar beter onderwijs leiden. 

Al onze opleidingen, interactieve e-learning, trainingen en studiedagen sluiten naadloos op jullie ontwikkelwensen aan. Denk hierbij aan de volgende onderwerpen:  

  • Management en bestuur 
  • Leerkracht en resultaat 
  • Ontwikkeling en de groep 
  • ICT en digitaal leren 
  • Jonge kind en kinderopvang 

Wil je meer weten over beschikbare trainingen? Bekijk de Brochure van OinO-Advies  met Scholingsaanbod 2018 – 2019

Studiereizen 

Laat je inspireren door het onderwijs buiten Nederland. Hoe is het georganiseerd, wat is de stand van zaken op het gebied van ICT, zijn er mogelijkheden om internationaal samen te werken? Jaarlijks organiseren wij diverse studiereizen. Samen met collega’s bezoek je tijdens de studiereis verschillende scholen en ga je in gesprek met zowel leerkrachten als leerlingen. Er bestaan mogelijkheden om voor onze studiereizen subsidie aan te vragen. Wil je daar hulp bij? OinO-Advies helpt je graag verder.   

Naast studiereizen organiseren wij ook congressen, themamiddagen en studiedagen op maat. Ben je hierin geïnteresseerd, neem dan contact op met je accountmanager.