Een leven lang leren

Jouw ontwikkeling: héél belangrijk

Wie anderen iets bijbrengt, is zelf ook vol van leren. Die houding komt goed van pas, want de ontwikkelingen in het primair onderwijs en de kinderopvang gaan snel. Met training, coaching en advies dagen we je uit om nieuwe wegen in te slaan. Zo houden je medewerkers hun didactische skills up to date en blijft de kwaliteit van het onderwijs en de kinderopvang gewaarborgd.

Samen met OinO-Advies bieden wij: 

  • Een online academie op maat
  • Training, coaching en advies op locatie 
  • Studiereizen naar het buitenland 

Online academie op maat 

‘Mijn Academie’ is jouw persoonlijke online academie, waar je werkt aan je eigen ontwikkeling. Samen met directie en/of bestuur stellen we jaarlijks een gericht aanbod samen van bij- en nascholing, e-learning en in-company trainingen.
Allemaal ontwikkeld door onze onderwijsadviseurs en in samenwerking met diverse partners.

Blader hier door het scholingsaanbod 2019-2020:

Bekijk de website van ‘Mijn Academie’

Training en advies op locatie 

Uitgangspunt van onze aanpak is ons geloof in de kracht van ieder team. Om die te versterken, sluiten we voor een afgesproken periode bij jullie aan met training, coaching en advies. Eerst komen we bij je langs om te verkennen wat er speelt in je organisatie. Vervolgens zoeken we naar een oplossing die naadloos aansluit bij jullie vraag. Dat kan ondersteuning zijn bij het uitdenken en vormgeven van een onderwijsvisie, maar ook bij het ontdekken van nieuwe wegen die naar beter onderwijs leiden. 

Al onze opleidingen, interactieve e-learning, trainingen en studiedagen sluiten naadloos op jullie ontwikkelwensen aan. Denk hierbij aan de volgende onderwerpen:  

  • Management en bestuur 
  • Leerkracht en resultaat 
  • Ontwikkeling en de groep 
  • ICT en digitaal leren 
  • Jonge kind en kinderopvang 

Studiereizen 

Laat je inspireren door het onderwijs buiten Nederland. Hoe is het georganiseerd, wat is de stand van zaken op het gebied van ICT, zijn er mogelijkheden om internationaal samen te werken? Jaarlijks organiseren wij diverse studiereizen. Samen met collega’s bezoek je tijdens de studiereis verschillende scholen en ga je in gesprek met zowel leerkrachten als leerlingen. Er bestaan mogelijkheden om voor onze studiereizen subsidie aan te vragen. Wil je daar hulp bij? OinO-Advies helpt je graag verder.   

Naast studiereizen organiseren wij ook congressen, themamiddagen en studiedagen op maat. Ben je hierin geïnteresseerd, neem dan contact op met je accountmanager.